![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:10 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התגובה הזאת על זה שהארומאסה צריך להיות בלי חולצה/במקלחת בדמו שלו עדיין חיה לי rent free בראש -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:10 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויביך הכוונה למישהו מישראל לדוגמא מתחרה שלך בתחום הספורט, הוא נפצע, אל תשמח. הפסוק הזה לגמרי הוצא מהקשרו. הכוונה היא לא לטרוריסיטים -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטעות דיברתי עכשיו לסרטון
אולי אני צריך להפסיק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:14 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמן. הכניסו את afo הצעיר לאנימה אתם לא יודעים כמה חתיך הבן אדם הזה היה כשהוא היה צעיר ועכשיו אני מגלה שיש פרק שהוא מופיע בו ככה אני חייב לחזור לצפות בזה אמג בטח גם הקול שלו ככ מושך שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:15 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בחור פשוט עם צרכים פשוטים והצרכים שלי כוללים את החזה העירום של הארומאסה. סתוס דלת. היי רוצה שרשור או משהו? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:18 PM
|
||||
עדיף גם רטוב מאשר סתם עירום יאללה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:19 PM
|
||||
כן בבקשה שיהיה בלי חולצה במקלחת בדמו שלו בבקשה (למרות שאם הוא היה במקלחת עם חולצה הייתי דואג) שיהיה כמו הדמו של סיזר רק הפוך במקום שיראו רק את הרגליים שיראו רק את החזה והראש -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:20 PM
|
||||
אמג אני אמות כדי לראות את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:21 PM
|
||||
כ ן פתאום קלטתי שהארוולט הם שני גברים סופר חתיכים שחיים ביחד וכנראה רואים אחד את השני בלי חולצה. קנאה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:23 PM
|
||||
אולי אני אצייר אותו ככה אני לא סומך על עצמי לצייר גברים שלא נראים כמו בנות אבל עם כזו מוטיבציה אולי זה יצא טוב...? חלום כאילו תדמיין ללכת למטה בבוקר כדי להכין קפה ולראות את השותף לדירה הסופר חתיך שלך מסתובב בלי חולצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:24 PM
|
||||
או שתצייר אותו בשמלה כי בפעם הקודמת שציירת גבר חתיך בשמלה זה היה פשוט וואו אני ברצינות חושב שלוולט בבוקר לא אכפת מספיק להתלבש והוא פשוט יורד לשתות קפה עם ספר ובלי חולצה והארו כזה: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:25 PM
|
||||
אמג אוקיי יש לנו תוכנית. השאלה היא איזו שמלה הייתי מפסיק למצמץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:27 PM
|
||||
השמלה של פורינה זה תמיד הגו-טו שלי אבל אני מניח שעדיף לגוון בנתיים הארו יכול לפעמים לצאת מהחדר עירום לחלוטין וולט עדיין לא ירים את העיניים מהספר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:28 PM
|
||||
זה לא מכנסיים ומעיל? איך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2024, 20:29 PM
|
||||
אמממ אבל מאחור זה נראה כמו תרנגולת אז אני אומר שזאת שמלה פלוט טוויסט הארו באמת עושה את זה תמיד בניסיון למשוך את תשומת הלב שלו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |