האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הבוגדים של צוק-צחור || אשכול הרשמה, באישור ניתאי
פורסם ב: Sep 26 2024, 13:26 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20509
מגדר:female
משתמש מספר: 45181
חפצי המשתמש: צפה

הבוגדים של צוק-צחור | אשכול הרשמה

נכתב בהשראת המשחק Dishonored של סטודיו ארקיין

"אנשים ספורים מנסים להגיע אל האָין, הממלכה שלי, ומעטים עוד יותר זוכים אפילו במבט חטוף," היצור מדבר אליך, והוא לך נראה בו-זמנית כמו נער וכאילו הוא בן אלפי שנים. "אבל אותך הבאתי בשביל הרבה יותר מסתם הצצה. תפסת את תשומת לבי, ועל כן אעניק לך מתנה." היצור מחווה בידו, ולרבע גב היד השמאלית שלך מרגיש כאילו הוא עולה בלהבות. כשהתחושה חולפת נותר רק סימן שחור שנראה כמו קעקוע, סמל שמעולם לא ראית. "אני החיצון, וזה החותם שלי."

העולם
ברוכים הבאים לדאנְווֹל, עיר הבירה של אימפריית האיים. מציידי הלוויתנים הפשוטים החיים על ספינות הציד יותר מאשר בבתיהם הסמוכים לנהר, דרך הסוחרים והאמנים של מחוז העסקים ועד לאחוזות האצולה וארמון הקיסרית, נדמה שהעיר מזמינה עבור כולם.

דאנוול בנויה בהשראת לונדון הוויקטוריאנית, הן בעיצוב והן בנוכחותן של סוגיות כמו פערים בין מעמדות. עם זאת, קיים הבדל משמעותי: האימפריה גילתה כי שומן לווייתנים יכול לשמש מקור אנרגיה חזק, והגיעה באמצעותו לפריצות טכנולוגיות מרשימות. טלפונים ומחשבים עדיין לא קיימים, אבל בכל בית יש אמצעי תאורה וחימום, ורכבות חשמליות נעות מעצמן במסילות מעל העיר.

הדת
הדת הנפוצה ביותר, שהיא גם הדת הרשמית של האימפריה, היא כנסיית האדם הפשוט. הכנסייה מאמינה כי ישנו אל אחד, החיצון, וכל כוונתו היא לגרום נזק לאנושות. עמודי התווך של הכנסייה נועדו לסייע לאדם הפשוט להישאר מוגן מפני החיצון, למשל: "נצור לשון שקר, שהרי כך החיצון זורע ספק בקרבנו". חברי הכנסייה, הנקראים משגיחים, מנסים לטהר את העולם מהשפעותיו של החיצון, ומוכנים להרוג כדי למלא את משימתם.

הקסם
כל הקסם מגיע מן האין, ממלכתו הסוריאליסטית של החיצון, וזולג לעולם הגשמי בשתי צורות:
  • קמעות-עצם - חתיכות קטנות של עצם לוויתן אשר, כשמצמידים אותן לגוף, מחזקות תכונה קיימת. כלומר קמע-עצם יכול להפוך אדם לזריז יותר, אבל לא להעניק את היכולת לעוף. זוהי צורת הקסם הנפוצה יותר, שכן כל אחד יכול ללמוד לחרוט על עצמות לוויתן וליצור מהן קמעות, ובמקרים נדירים ניתן גם למצוא קמעות-עצם מוכנים, בעיקר לאורך הנהר.
  • החותם של החיצון - יחידי סגולה בכל דור, לרוב פחות מעשרה, מרשימים את החיצון בפעולותיהם או בנסיבות החיים שלהם. החיצון מבקר את האנשים האלה בחלומותיהם ומעניק להם את החותם שלו, דרכו הם יכולים לתעל כוחות על-טבעיים. החיצון לא מתעסק במוסר אנושי, ולכן השיקול היחיד שלו כשהוא מעניק את החותם זה עד כמה אותו אדם... מעניין.
כוחות החותם
הבזק - הכוח מאפשר לאדם להשתגר למרחק קצר. כאשר הכוח מופעל במצב מנוחה (כלומר לא במהלך קרב), הזמן סביב האדם מאט כדי לאפשר לו לבחון את הסביבה ולסמן בדיוק לאן הוא רוצה להשתגר.
יד ארוכה - הכוח מאפשר לאדם לשלוח יד עשויה מאנרגיות אָין מעבר להישג היד הרגיל. יד-האָין חזקה מספיק כדי למשוך את האדם על פני מרחק קצר, ויכולה גם לתפוס בחפץ הנמצא מחוץ להישג יד ולמשוך אותו קרוב יותר.
עין אפלה - הכוח מאפשר לאדם לתעל אנרגיית אָין לתוך העיניים שלו ובכך לראות דרך קירות אנשים וחפצים, וכן לאתר בקלות חפצים יקרי-ערך כמו כסף או קמעות-עצם הנמצאים בקרבתך.
השתלטות - הכוח מאפשר להתמזג לזמן קצר עם בעל חיים שנמצא קרוב ובשדה הראייה שלך. לאחר שההשתלטות תחלוף, האדם יופיע בחזרה לצד בעל החיים. אם האדם השתלט על חיה קטנה כמו עכברוש או דג, החיה תמות כאשר האדם ייצא מגופה.
מערבולת - הכוח מייצר מכת אוויר חזקה אשר יכולה להדוף אנשים שעומדים מולם כמה מטרים לאחור, ואפילו יכולה לשבור דלתות עץ.
כפיל - הכוח מפיח חיים בצל שלכם, וגורם לו לעזור לכם בקרב או לשמש הסחת דעת בזמן שאתם נסוגים.

אז מי אתם?
אתם תושבי דאנוול בני 15-25. יש בכם משהו, או שאולי עשיתם משהו, שמשך את תשומת לבו של החיצון. כולכם תתחילו את המשחק כשכבר יש לדמויות שלכם את החותם.

החוקים
  • כל החוקים הגלובליים תקפים וחלים על אשכול ההרשמה ואשכול המשחק
  • חוק השליטה - בשלב המשחק תוכלו לשלוט אך ורק על הדמות שלכם
  • חוק הידע - מה שאתם כשחקנים יודעים, הדמות שלכם לא בהכרח יודעת.
  • שפה נקייה - נא לשמור על שיח מכבד וכמובן לא לקלל שחקנים אחרים.
  • נא לא להגיב באשכול ההרשמה יותר מפעם אחת. לכל שאלה או הבהרה אני זמינה בה"פ
  • אם לא תהיו פעילים שבועיים לאחר שפרסמתי המשך למ"ת, איאלץ להשתלט על הדמות שלכם.
מינימום 5 נרשמים כדי להתחיל

רשומים:
אורי, master of puppets - איזט רגריטן

שמורים:
נטע, בקביק 222 - הסטונס
יולי, sofkeefe - אליסון גריי
אוניסף, קתרין פירס - לואן אמרג
נואל, אלכימאית הברק - מיליסנט קסטל

טופס:

CODE
[B][COLOR=MediumSlateBlue]שם + כינוי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkMagenta]שם הדמות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=MediumSlateBlue]גיל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkMagenta]מגדר + נטייה מינית:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=MediumSlateBlue]כוחות החותם שלכם:[/COLOR][/B] שני כוחות. אחד הכוחות חייב להיות [B]הבזק או יד ארוכה[/B]
[B][COLOR=DarkMagenta]מראה:[/COLOR][/B] לפחות 6 שורות
[B][COLOR=MediumSlateBlue]אופי:[/COLOR][/B] לפחות 7 שורות
[B][COLOR=DarkMagenta]רקע:[/COLOR][/B] לפחות 9 שורות
[B][COLOR=MediumSlateBlue]סטטוס התקדמות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkMagenta]באיזה צבע לרשום אתכם:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=MediumSlateBlue]הערות/הארות/שאלות:[/COLOR][/B]

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 26 2024, 18:18 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 64155
מגדר:male
משתמש מספר: 85952

שם + כינוי: נטע, בקביק 222
שם הדמות: הסטונס
מגדר + נטייה מינית: זכר פאנסקסואל
כוחות החותם שלכם: שני כוחות. אחד הכוחות חייב להיות הבזק או יד ארוכה יד ארוכה וכפיל
מראה: לפחות 6 שורות
אופי: לפחות 7 שורות ניקס לא אוהב שמפריעים לו. יש לו פתיל קצר, והוא חושב שהחיים קצרים מכדי לבזבז אותם על שטויות. עם זאת, ניקס מאוד אוהב חיות. מטבעו הוא מתבודד, אז הוא מנהל שיחות נפש עמוקות עם החיות שלו אבל במיוחד עם הצל שלו (סנוטס). אפשר לומר שהצל של הסטונס הוא החבר הכי טוב שלו. הוא מאוד אוהב שילובים של שחור וצבע אחר.
רקע: לפחות 9 שורות ניקס נולד למשפחה עשירה מאוד. יש לו 3 אחים אבל הוא לא בקשר בכלל עם המשפחה שלו, כי כולם שנאו אותו והיו די הומופוביים אז הוא ברח בגיל 10 ולא חזר יותר. יש לו סבא וסבתא שוא ממש ממש אוהב, אבל הוא הם מתו. היה לו גם את הבני דודים שלו, אבל הוא לא יכול להיפגש איתם כי המשפחה שלו לא תאפשר את זה.
סטטוס התקדמות: טיפה אופי וטיפה רקע
באיזה צבע לרשום אתכם: ירוק כהה
הערות/הארות/שאלות: אני אערוך בקרוב

--------------------
נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍
User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 26 2024, 18:52 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 18537
מגדר:
משתמש מספר: 86703

שם + כינוי: אורי, master of puppets
שם הדמות: איזט רגריטן
מגדר + נטייה מינית:בת
כוחות החותם שלכם:הבזק, השתלטות
מראה:איזט נראת נערה די רגילה. היא לא יפה במיוחד, או מענינית במיוחד, והיא מתאמצת לא למשוך צומת לב בעזרת המראה שלה. העור שלה בהיר, ובפנים שלה יש נמשים לא ממש בולטים. השפתיים שלה בינוניות ולא בולטות, אבל היא מורחת עליהן שפתון ורדרד כדי שאם הסתכלו עליה לא יראו ישר את העניים שלה, שבצבע ירוק. היא מאוד לא אוהבת את הצבע שלהן, כי זה צבע לא נפוץ. הריסים שלה ארוכים וכהים, והגבות שלה דקות וכהות כמו הריסים שלה, והיא נוהגת לסדר אותן עם פינצטה. השיער שלה בצבע שחור, מבריק, ומגיע לה עד הכתפיים, כתוצאה מי זה שהיא ניסתה לעשות קארה בעצמה, ולא הצליח לה. הוא גלי, ומסולסל בקצוות . בדרך כלל הוא פזור. הגובה של איזט מתחת לממוצע, משהו כמו מטר 50, אבל זה לא מפריע לה, כי גובה לדעתה הוא הדרך הכי טובה למשוך צומת לב. איזט רזה, ולא שרירית בכלל, מה שלא מצופה מילדה של צידי לוויתנים. גם הבגדים שלה, כמו כול דבר שהיא מנסה שהיה בה, לא מיוחדים. לרוב היא לובשת מכנסים ארוכים שחורים או אפורים, וסוודר פשוט אפור. אין לה ממש טעם מועדף בבגדים, היא פשוט לובשת את הדבר הראשון שהיא שולפת מהמגירה, שבה כמעט כול הבגדים זהים.
אופי:איזט היא ילדה שלא אוהבת צומת לב. ישר שמסתכלים עליה, או יותר נכון, מתקרבים עליה ,מה שקשה לעשות כי היא כול הזמן זזה, רואים את זה. היא מתלבשת בצורה הזאת, מתאפרת בצורה הזאת, ועושה כול מאמץ גם להתנהג בצורה הזאת. המראה והאיפור זה החלק שקל לה. הרי היא בת של ציידי ליוויתנים, החלק של לא להתפרץ קשה לה יותר, ולדעתה התפרצות שווה צומת לב. כול פעם שמשהו פונה עליה או מתקרב עליה היא ישר מתחמקת ונבלעת באנשים שסביבה, קשה לה לדבר עם אנשים אז היא פשוט נמנעת מלדבר איתם. אם משהו מדבר ישירות עליה ואומר לה משהו, התגובה האוטומטית שלה היא שקר. שהיא משקרת קל לה הרבה יותר לדבר עם אנשים, אבל גם עם זה שקר, לדבר זה לדבר והיא לא אוהבת את זה. מרוב שהיא משקרת, השקרים שלה הפכו יותר ויותר אמינים , עד שאפילו אנשים שמכירים אותה ממש טוב לא יודעים מתי היא דוברת אמת. איזט לא אוהבת ללמוד, אבל היא עדיין חכמה ומבינה דברים מהר יותר מאנשים אחרים למרות שהקריאה שלה לא טובה. היא חושבת שלקרוא זה חסר טעם , והיא מעדיפה לא לבזבז את הזמן שלה על דברים כאלה שאפשר לצוד, להרוויח מי זה כסף ולעזור למשפחה שלה. איזט לא מתעצבנת בקלות, אבל שמשהו מכעיס אותה היא מתפרצת ואחר כך כועסת על עצמה שלא שלטה יותר בעצמה. אין לאיזט הרבה חברות או חברים, ואין לה בעיה עם זה. קשה מאוד להתחבר עליה, כי היא לא רוצה לפתח קשרים ידידותים עם אנשים, והיא גם לא מסתירה את זה, אז היא כיאלו מקרינה אנרגיות עיונות ולא רוצים להיות בקירבתה, אבל שמישהו מצליח להתחבר איתה, אז איזט תעשה הכול כדי להגן עליו, ותהיה נאמנה לו. אבל דברים כאלה קורים בתדירות גבוה מאוד עם בני אדם. איזט לא אוהבת חיות, אבל היא לא מוכנה לחשוב על זה שהורגים משהו כדי שהיה לה מה לאכול, וגם שהיה לה קסם. היא גם לא מסכימה בכלל להשתמש בקמעות עצם מאותה סיבה שהיא לא אוכלת חיות. היא חושבת שזה דבר לא טוב אבל לא עושה שום דבר כדי שגם האנשים מסביבה יפסיקו לעשות את זה, כי היא יודעת שאין לה סיכוי לשכנע. היא גם שונאת את הים, או שזה מה שהיא מספרת לעצמה, כי היא יותר פוחדת ממנו מאשר שונאת אותו אבל הוא לא מוכנה להודות בזה שהיא מפחדת ממשהו.
רקע: שני ההורים שלה ציידי לוויתנים, מה שאומר ההמשפחה שלה עשירה. לא עשירה כמו בני האצולה והאנשי עסקים אבל לא היה להם אף פעם מחסור בדברים בסיסים כמו אוכל ובגדים. כשאיזט הייתה ילדה, הם לא אמרו לה שהם מרוויחים כסף מלצוד לוויתנים כי כבר אז היא פיתחה את השינאה להרג חיות, אבל היא הייתה בגיל שעדיין לא הייתה לה אפשרות לבחור מה היא אוכלת ומה היא עושה. הם סיפרו לה שהם עובדים בשוק, ואיזט האמינה להם, כי היא לא העלתה בדעתה שההורים שלה ישקרו לה. היא הייתה ילדה מאוד תמימה פעם. שאיזט התבגרה קצת, השקר של ההורים שלה נהיה פחות ופחות אמין. היא לא הבינה למה ההורים שלה לא עבדו בעונות מסוימות, למה יש ציוד דייג בכול מקום, ויותר מכול, למה בואו לבית שלה אנשים זרים לחלוטין ודיברו על עצמות. היא חשבה יותר מכמה פעמים לשאול אבל היא עדיין הייתה תמימה. שהיא הגיעה לגיל של הבית ספר היסודי היא הפסיקה להאמין לדברים שהוריה סיפרו לה והבינה שם ציידי לוויתנים. מאז היא שונאת את ההורים שלה , והכעס על מי שצד חיות, בעיקר לוויתנים התגברה. שהיא הייתה בכיתה ז׳, ההורים שלה אמרו לה שהיא צריכה להתחיל ללכת לצוד כדי לעזור למשפחה. היא לא הסכימה כמובן, אבל לא הייתה לה אפשרות בחירה, אז היא הלכה אבל תכננה ללכת לעבוד במסעדה, להשיג כסף, לתת אותו להורים שלה ולהגיד שהיא צדה, אבל אבא שלה ניחש שהיא תעשה את זה ושלח את אחותה הגדולה, מרי, להשגיח עליה וללמד אותה ואת סוזי, אחות ההקטנה שבאה איתן לצוד. מרי לא נתנה לה שניה אחת לבד בחוץ ולקחה אותה ואת סוזי ישר לים, כדי לקחת את הספינה. שהם הגיעו לספינה והתחילו לשוט, איזט התעצבנה על מרי והן התחילו להתווכח, ולא שמו לב שסוזי הלכה אל קצה הספינה והתחילה לנבט. סוזי הייתה בת חמש, ולא הבינה מה היא עושה, אז היא לקחה אותן לסלעים, שזה היה מקום מסוכן. איזט ומרי עדיין התווכחו ולא ידעו מה מתרחש, עד שהספינה התנגשה בסלעים והספינה התעפכה. איזט ומרי נחבטו בסלעים, ולא נפגעו בצורה משמעותית אבל סוזי נפלה למים. היא לא ידעה לשחות , ואיזט ודעה את זה ונכנסה למים כדי לעזור לה, אבל סוזי כבר טבעה. מאז היא מפחדת מהמים. זה לא שהיא אהבה את סוזי אהבה מיוחדת; איזט חשבה שסוזי היא ילדה מעצבנת ואגואיסטית אבל היא התיחסה אליה כמו ילדה בגילה ולא כמו ילדה בת חמש, ולקחה את מה שהיא אמרה ברצינות גמורה את כול מה שהיא אמרה, אבל בכול זאת סוזי הייתה במשפחה של איזט והיה לה עצוב שהיא מתה. איזט הרגישה רגשות אשם בגלל המוות שלה וחשבה שזאת הייתה אשמתה, וההורים שלה ומרי גם חשבו את זה ולא עזרו לה להרגיש טוב יותר עם עצמה. בגלל המוות של סוזי, הוריה של איזט שלחו אותה לבית ספר לעבריינים צעירים מסיבה שאיזט לא הבינה, אבל היא עדיין כעסה על עצמה בגלל סוזי ולא התנגדה שישלחו אותה.
סטטוס התקדמות: גמור נראה לי
באיזה צבע לרשום אתכם: SteelBlue
הערות/הארות/שאלות:
@רונית צודקת לא חשבתי על זה. אני יערוך

הודעה זו נערכה ע"י Master of Puppets ב Oct 31 2024, 22:02 PM

---------
פורסם ב: Sep 26 2024, 22:45 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

איזה כיף!
שניכם שמורים

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 5 2024, 12:44 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2623
משתמש מספר: 76102

שם + כינוי: יולי, sokeefe
שם הדמות:אליסון גריי
מגדר + נטייה מינית: נקבה סטרייט
כוחות החותם שלכם: הבזק וכפיל
מראה: לפחות 6 שורות
אופי: לפחות 7 שורות
רקע: לפחות 9 שורות
סטטוס התקדמות: יבשים
באיזה צבע לרשום אתכם: royalblue
הערות/הארות/שאלות:

--------------------
יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר

User Posted Image

And I know you’re not looking for a relationship right now,- and I get it. But… it makes me a little sad. Mostly because it’s means I missed my chance to be with this really amazing guy who makes me laugh and always find ways to be there for me when I need him

תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות
שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42
#דילשנאתסופיפוסטר

---------
פורסם ב: Oct 17 2024, 09:46 AM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

סליחה יולי, רק עכשיו ראיתי
שמורה!

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 20 2024, 11:18 AM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
משתמש מספר: 84224

שם + כינוי: אוניסף, קתרין פירס
שם הדמות: לואן אמרג
מגדר + נטייה מינית: בת, היאת. לסבית
כוחות החותם שלכם: יד ארוכה, השתלטות
מראה:
בתור התחלה, יש לה מראה מאוד מושך או יפה וכולי, שיער בלונדיני בוהק, ממש רואים את הבוהק כשעומדים לידה, בדרך כלל פזור, מדי פעם אסוף בקוקו גבוה. שני עגילים ארוכים ויפים, יש עיגול כסוף קטן בתחלה וממנו יוצא קוים אדומים ארוכים, העיניים כחולות עמוקות, לא תכולות. דרך עם מסקרה שחורה על הריסים, על העפעפיים אין לה איפור, האף שלה קטן וחמוד, וגם השפתיים, הולכת בדרך כלל עם שפתון אדום כהה כדי לפצות על הגודל של השפתיים שלה, הראש בצורה אליפטית קצת מחודדת בקצה, צורת אגס הפוך, החזה שלה גדול, ובדרך כלל היא לובשת חולצת בטן גבוהה בצבע אדום, צבע העור שלה לבן צחור לגמרי, המכנסיים שלה תואמים תמיד את את חולצת הבטן, בדרך כלל הם כחולים, והנעלים הם נעלים עקב, לא שמה לק בשביל קרבות יותר נוחים. יחסית גבוהה, 1.75 מטר, מאוד דקה, אחת הבעיות שלה. באופן כללים אין לה הרה שומן בגוף, בעיקר שרירים. מרבה לכסוס ציפורניים מלחץ, רוב הזמן היא מדממת מרוב כסיסה ולכן היא שמה תחבושות על הידיים, כדי שלא יראו.
אופי:
לואן היא ילדה מאוד לא פתוחה, לא אוהבת להכיר אנשים חברים, לפחות לא במעגל הקרוב שלה. עם ידידים היא בסדר, באופן כללי היא לא מגלה הרבה על עצמה, היא ילדה מאוד שתלטנית, שם זה המקום הבטוח שלה, בשליטה, היא מעולה בלפקד על אנשים ושונאת שאנשים לא מסכימים איתה או לא עושים מה שהיא אומרת. מבחינתה זה בגידה. היא ילדה מאוד אכזרית כשהיא רוצה, היא יכולה להפעיל כל חוט בעולם כדי לנקום. לא אכפת לה לנקום מלוכלך, או להילחם בצורה מלוכלכת, היא מאוד נאמנה לחברים שלה, ואם מישהו יבגוד בה מחבריה הקרובים, היא תיהיה כל כך אכזרית שלא תוכלו לדמיין. אמנם הנקמה אוכלת אותה, אבל בו בזמן היא שקולה ורציונלית. הרגשות העיקריים שנמצאים בה זה כעס, אהבה, וצדק. מאוד יצירתית ומפעילה את הדמיות בקרבות, משתמשת בכל מה שהיא יכולה כדי לנצח. מאוד תחרותית, אבל שוב, שקולה בו בזמן. ילדה חכמה סך הכל, שחקנית מעולה גם, יכולה לעבוד על אנשים בקלות. אף אחד לא יודע מי היא באמת כי את הרוב היא משחקת. אפילו לא החברים הקרובים שלה.
רקע: כןכן 9
סטטוס התקדמות: 3\2
באיזה צבע לרשום אתכם: טורקיז
הערות/הארות/שאלות: אני לא בטוחה אם מותר לי להשתתף האמת אבל בגלל שאין תגמול נראה לי שמותר לי

אעאעאאאא שכחתיי

אני אערוך עכשיוו

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 21 2024, 21:27 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

היי אוניסף! שומרת אותך
שימי לב שטווח הגילאים של הדמויות במ"ת הזה הוא 15-25, אשמח שתשני את זה

אורי, אני מאוד אוהבת את ההתקדמות שלך, יש רק משהו שאני רוצה לוודא שהבנתי - מרי לקחה את איזט וסוזי כדי להדגים להן שימוש בציוד שאיתו צדים לוויתנים, נכון? כי שובר גלים נבנה די קרוב לחוף, אז בין קו החוף לשובר הגלים לא יהיו לוויתנים

נטע ויולי, אני משאירה את השמירה שלכם אבל בבקשה תראו התקדמות

ולכולם, אני ממש אשמח אם הצבעים שלכם יהיו קצת יותר מגוונים, בסוף המטרה היא שיהיה קל לראות מיד מה נוגע אליכם וזה קצת קשה כשהצבעים דומים

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 10 2024, 23:07 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 30
מגדר:
משתמש מספר: 86756

שם + כינוי: נואל, אלכימאית הברק
שם הדמות: מיליסנט קֶסטל
מגדר + נטייה מינית: בת, ביסקסואלית
כוחות החותם שלכם: יד ארוכה, מערבולת
מראה: מיליסנט נראית בדיוק כפי שנדרש מבני האצולה להיראות - שיערה הבלונדיני הבהיר, שבאור השמש יכול להיראות כמעט כסוף, תמיד מסורק ואסוף בקפידה בסגנון האופנתי ביותר, לעיניה הירוקות, פניה העדינות ועורה החלק תמיד מחמיאה בדיוק המידה הנכונה של איפור, והיא תמיד לבושה לתפארת בחליפות, מכנסיים מגוהצים ותואמים, ומגפיים או נעלי נשף אלגנטיות. ובכן... כמעט תמיד. מיליסנט לא שכחה את השורשים שלה, ולכן כשהיא מתגנבת מאחוזת קסטל ועושה את דרכה בין הגגות הסמוכים אל הנהר, היא לבושה בבגדי הלוויתנאית שהיו לה פעם - חולצת העבודה והמכנסיים הכחולים, מגפיים הכבדות המתאימות לעבודה בבוץ שלצד הנהר - או במחוז המוצף - מעיל שפעם היה בצבע כחול מתכתי אבל נעשה אפור כהה מרוב בלאי, וכמובן מסכת העבודה השחורה וחרב הדו-קרב, שתי חברותיה הוותיקות ביותר. מאז שקיבלה את החותם היא תמיד עוטה כפפות עם חורים לאצבעות, על מנת להסתיר את העדות לכפירה שלה.
אופי: לפחות 7 שורות
רקע: לפחות 9 שורות
סטטוס התקדמות:
באיזה צבע לרשום אתכם: כתום כלשהו
הערות/הארות/שאלות:

--------------------
✨ נואל ✨ אוהבת לכתוב ✨

---------
פורסם ב: Nov 11 2024, 17:05 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

אורי - מעולה! רשומה

נואל - שמורה

יולי ונטע - אני אשמח לראות התקדמות

אוניסף - פייר לגמרי. ולכולם, פחות חשוב לי שתסיימו מהר, יותר שתהיה התקדמות כלשהי (גם לערוך ולשפצר טקסט קיים זאת התקדמות!)

הודעה זו נערכה ע"י Fandom Girl ב Nov 15 2024, 22:01 PM

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025