![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 00:21 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המועצה הקדמונית- הנבלים האמיתיים של שומרת הערים האבודות? דיון *הדיון כולל ספויילרים לא מסומנים לשש. האמת שזו שאלה שכבר אני חושבת עליה הרבה זמן- האם המועצה הקדמונית הנבלים האמיתיים של שומרת הערים האבודות? ואני לא מדברת על המועצה הרגילה- כי אין ספק שהם לא נבלים אלא חבורה של אלפים גאוותנים חסרי שכל. אני מדברת על אלה שייסדו את החוקים המגוחכים שהמועצה הנוכחית עוקבת אחריהם. ולפני שאתם אומרים שהנסתרים הנבלים של הסדרה, צריך לזכור שהנסתרים לא נוצרו משום דבר. אחרי רוי וגלימר, אפשר להניח שלרוב הנסתרים יש סיפור כזה או אחר- אחד שכולל אי הוגנות שנקרתה על ידי המועצה. כמובן, זה לא תירוץ לדברים הנוראים שהם עשו, ואין ספק שהם נבלים. אבל זה לא אומר שאין יד גדולה יותר מאחורי הקלעים. בנוסף, האלפים מוציאים את בני האדם בתור נבלים צמאי כוח שבגללם האמנה לא עבדה, שבתכלס, הייתה להם כל סיבה להתחיל מלחמה. וספרה חטפה מאות בני אדם וערכה עליהם ניסויים והמועצה הקדמונית התעלמה מזה למרות שהיא ידעה שזה קורה. המועצה הקדמונית עשתה המון דברים מפוקפקים והם עדיין בחיים. זה לא משנה אם הם לא במועצה, אני לא אופתע אם הם עדיין בעמדת כוח או שהם מנסים להשתלט בחזרה על המועצה. אז מה אתם אומרים? האם הקדמונים הם הנבלים האמיתיים בשומרת הערים האבודות? -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 10:31 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא.
המועצה הקדמונית אמנם בהחלט אשמה בהמון פשעים נגד האלפים והאנושות, אך הם לא נבלים, הם פשוט קבוצה של אלפים יהירים שנפוחים מעצמם שלא מסוגלים להודות שהם עשו טעות, ולכן הם מסתירים את כל העקבות לטעויות שלהם, זו גם מה שהייתה עושה המועצה הנוכחית אם רק היה להם ברירה. לעומת זאת הנסתרים, לפחות המנהיגים שלהם, הם אלו שמתנהגים כך ללא שום נימוק חוץ משיגעון שליטה, בייחוד אמא של קיף ופינטיאן, אך גם ווספרה ואלוואר. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 15:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא חושבת שהם נבלים כי גם אם הם עשו דברים רעים זה לא היה מאכזריות וכזה כמו הנסתרים, המועצה עשתה דברים רעים פשוט כי המועצה סתומה ולא באמת יודעת מה לעשות בזמנים שצריך לעשות משהו אבל זה ממש לא כמו הנסתרים
-------------------- שירה| רייבנקלו| 13| דוסה| משקפיים| מתמטיקה| תולעת ספרים| שה"ה| סוקיף לנצח|
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 18:31 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שומרת הערים האבודות ההודעה שלך היא הקפצה: נשלחה שלושה שבועות ומעלה אחרי ההודעה. לא אתן לך אזהרה אבל שימי לב בעתיד.
ננעל -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |