האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

המועצה הקדמונית- הנבלים האמיתיים בשה״ה? || דיון
פורסם ב: Sep 27 2024, 00:21 AM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2623
מגדר:female
משתמש מספר: 76102
חפצי המשתמש: צפה

המועצה הקדמונית- הנבלים האמיתיים של שומרת הערים האבודות?
דיון
*הדיון כולל ספויילרים לא מסומנים לשש.

האמת שזו שאלה שכבר אני חושבת עליה הרבה זמן- האם המועצה הקדמונית הנבלים האמיתיים של שומרת הערים האבודות? ואני לא מדברת על המועצה הרגילה- כי אין ספק שהם לא נבלים אלא חבורה של אלפים גאוותנים חסרי שכל.
אני מדברת על אלה שייסדו את החוקים המגוחכים שהמועצה הנוכחית עוקבת אחריהם.

ולפני שאתם אומרים שהנסתרים הנבלים של הסדרה, צריך לזכור שהנסתרים לא נוצרו משום דבר. אחרי רוי וגלימר, אפשר להניח שלרוב הנסתרים יש סיפור כזה או אחר- אחד שכולל אי הוגנות שנקרתה על ידי המועצה. כמובן, זה לא תירוץ לדברים הנוראים שהם עשו, ואין ספק שהם נבלים. אבל זה לא אומר שאין יד גדולה יותר מאחורי הקלעים.

בנוסף, האלפים מוציאים את בני האדם בתור נבלים צמאי כוח שבגללם האמנה לא עבדה, שבתכלס, הייתה להם כל סיבה להתחיל מלחמה. וספרה חטפה מאות בני אדם וערכה עליהם ניסויים והמועצה הקדמונית התעלמה מזה למרות שהיא ידעה שזה קורה.

המועצה הקדמונית עשתה המון דברים מפוקפקים והם עדיין בחיים. זה לא משנה אם הם לא במועצה, אני לא אופתע אם הם עדיין בעמדת כוח או שהם מנסים להשתלט בחזרה על המועצה.

אז מה אתם אומרים? האם הקדמונים הם הנבלים האמיתיים בשומרת הערים האבודות?

--------------------
יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר

User Posted Image

And I know you’re not looking for a relationship right now,- and I get it. But… it makes me a little sad. Mostly because it’s means I missed my chance to be with this really amazing guy who makes me laugh and always find ways to be there for me when I need him

תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות
שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42
#דילשנאתסופיפוסטר

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 2 2025, 10:31 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 9831
מגדר:
משתמש מספר: 70889

לא.
המועצה הקדמונית אמנם בהחלט אשמה בהמון פשעים נגד האלפים והאנושות, אך הם לא נבלים, הם פשוט קבוצה של אלפים יהירים שנפוחים מעצמם שלא מסוגלים להודות שהם עשו טעות, ולכן הם מסתירים את כל העקבות לטעויות שלהם, זו גם מה שהייתה עושה המועצה הנוכחית אם רק היה להם ברירה.
לעומת זאת הנסתרים, לפחות המנהיגים שלהם, הם אלו שמתנהגים כך ללא שום נימוק חוץ משיגעון שליטה, בייחוד אמא של קיף ופינטיאן, אך גם ווספרה ואלוואר.

--------------------
קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות.

---------
פורסם ב: Feb 25 2025, 15:52 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6777
מגדר:male
משתמש מספר: 86594

אני לא חושבת שהם נבלים כי גם אם הם עשו דברים רעים זה לא היה מאכזריות וכזה כמו הנסתרים, המועצה עשתה דברים רעים פשוט כי המועצה סתומה ולא באמת יודעת מה לעשות בזמנים שצריך לעשות משהו אבל זה ממש לא כמו הנסתרים

--------------------
שירה| רייבנקלו| 13| דוסה| משקפיים| מתמטיקה| תולעת ספרים| שה"ה| סוקיף לנצח|

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 27 2025, 18:31 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 110059
מגדר:male
משתמש מספר: 84203

היי שומרת הערים האבודות ההודעה שלך היא הקפצה: נשלחה שלושה שבועות ומעלה אחרי ההודעה. לא אתן לך אזהרה אבל שימי לב בעתיד.

ננעל

--------------------
קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון

I am rotten to the core

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025