![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 00:22 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
תכונות של צ"דניק השנה אז הפעם, משהו הקשור ליום הולדת באופן ישיר- פעילות שתעזור לכם להחליט על צ"דניק השנה! אוקי, נחמד אני שמחה שאתם חושבים ככה, וממש מאוחר עכשיו ואני עייפה אז אעשה את זה מהר וברור, אתם צריכים לכתוב תכונות של צ"דניקים. זהו, אין עוד משהו, אין פינפונים, אין מינימום, רק זה. ואני ממש ממש צריכה לישון עכשיו אז זה מה שיש לכם. יש אשכול שאלות לשאלות. אוקי, מישהו החליף את יעל שרה, חד משמעית. אם אתם אומרים, ואתם תקבלו גם משהו100 חרמשים ויש לכם עד יום אחרי פרסום אשכולות היום הולדת. בהצלחה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:רייצל תכונות:אומץ, מקוריות,צחוק/מצחיקות/עם חוש הומור, שנינות,חדות, אופטימיות גם כשקשה, גמישות, עקשנות, התמדה, נחישות,עם מוטיבציה רבה,עקביות,פעיל/ה,חיות ,התגשמות,לא לפחד ,לא לוותר,לא להתייאש,אכפתיות, רגישות,הקשבה , אמפתיה,עניינית/מעניין/ת,מאתגר/ת,פתוחה לרעיונות חדשים,לב פתוח,ראש פתוח, סובלנית,סבלנות,סבלנית,סיבולת, לבב אנוש,חם /ה לב,אנושיות, עזרה לאחר,עידוד רב לאחרים, בלי פרישות [COLOR=DarkMagenta]הארות\הערות\יום הולדת שמח:[/COLOR --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2024, 16:30 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: תהילה בצד תכונות: אומץ, נחמדות, חוש הומור, טוב לב, ישירות, חכמה, דוסיות (סתם), התעניינות באחר, זרימה הארות\הערות\יום הולדת שמח: תעשי פעילות לכתוב שיר על צ"דד -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |