![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש האמת שאין לי מושג איך להגיב לזה כאילו להמשיך לעשות בדיחות וויליאם כמו קודם? לעצור? איך היא מרגישה לגבי לדבר על זה ואיך היא הרגישה קודם? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה בערך אותו דבר אבל האמת ש So who is William? William does not exist. William is a satirical expression of the hurt, control, and manipulation I experienced by my abuser. פגע ממש ממש חזק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש באתי כדי לשלוח את זה היא פשוט מושלמת אני אוהב אותה ואני רוצה לתת לה חיבוק ומרגיש לי בנוח להמשיך לצחוק על וויליאם יותר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:42 PM
|
||||
הגיע לה ככ הרבה יותר מזה באמת שהיא>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> אני ככ מקווה שהיא בסדר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי הצילו אמאלה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:44 PM
|
||||
מה קרה?? --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:45 PM
|
||
זאת הייתה שנה ככ רעה מבחינת יוצרי תוכן באמת
או שאתה חרא או שעברת חרא או שאתה מת --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:45 PM
|
||||
אני פשוט פוחדת מהמצב לא משהו ספציפי יש מלא בומים והיה היום אזעקה אחרי כמעט חצי שנה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:46 PM
|
||||
אוי זה לגמרי מובן זה באמת נורא מלחיץ 3>>>>>>>>> יש לכם מרחב מוגן להיות בו? --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:48 PM
|
||||
תודהה במדרגות כן -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:48 PM
|
||||
כןכןכןכןכן אגב בחלום שלי אתה פירסמת פוסט באינסטגרם של אומייגאד אני הולך לגור באותו אי כמוה אומייגאד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:49 PM
|
||||
אה זה כבר טוב 3> אני ממש מקווה שלא יהיו אצלכם אזעקות יותר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:49 PM
|
||||
למאו כן אתה צודק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:50 PM
|
||||
אני צורח לא ידעתי שהיא גרה בנאורו כאילו כן נאורו ניו יורק בייסקלי אותו דבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 18:52 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שאת מגלה לראשונה שאמא של חברה יחסית טובה שלך נפטרה מסרטן כשחברה שלך הייתה ילדה כשדווקא חשבת ששתיכן בקשר טוב
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |