![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט באת לפה עם נרות ושחור והכל והלכת ״מה האלבום האהוב עליכם של טיילור?״ אבל נראה לי פולקלור למרות שמזמן לא שמעתי אותו אני לא בסדר כרגע אני שומע בעיקר ttpd מה שלך ניחוש שלי זה ספיק נאו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:18 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר של ksi מחזיר אותי ל2016 ואני לא הייתי שם ב2016 אז זה אומר הרבה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:20 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
טוב גם אטנט אני לא מרגיש עדיין
זה 20 מג -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:21 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה חבר אמיתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:21 PM
|
||
טוב איזה סטורי קווסט לעשות
של גנשין זזז או סטאר רייל -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:22 PM
|
||
עשיתי ספורט אז עכשיו אין לי ברירה אלא לשכב על הרצפה ולגלול עד שאני אחזור לחיים
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:25 PM
|
||||
לא ממליץ זה יכווץ לך את השרירים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:30 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היהיהי :> -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:33 PM
|
||||
יש לנאביה שלנו עגילים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא היה טיפה מעצבן רק טיפה אבלל הוא קרא לסיאל קטנטני או משהו כזה והוא היה נורא מתנשא והם פשוט נכנסו לאחוזה שלהם וכפו את עצמיהם על סיאל וסומה ממש אמר שהוא כופה את עתמו עליו והוא אמר שהקאמגחהכמה שלו הציל אותם. הקאמחכחמה שלו לא הציל אף אחד. הם הסתדרו לגמרי בסדר בעצמם לך לצייר זה יהיה מהמם -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא פר
אני גם רוצה להיות בחוג שחיה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:50 PM
|
||||
טוב במקום זה הלכתי ושאבתי ושטפתי את החדר וסידרתי את השולחן ואת הרצפה ואת המיטה וסידרתי את המטבח ושטפתי כלים השרירים שלי עדיין מרגישים מכווצים כאילו אני שומע אנשים שאומרים שאחרי שהם עושים ספורט הם מרגישים חזקים וזה גורם להם להרגיש כזה powerful ושיט כזה לא יודע אני בחיים לא הרגשתי ככ חלש הרמתי קודם מחבת וזה הרגיש כמו הרמת משקולות אתם יודעים כולם תמיד אומרים שברגע שאתה עוזב את הטלפון החיים שלך ישר הופכים למדהימים ואתה חושב יותר ואתה חי את הרגע וזה בחג שבת שהיה ולא הייתי בטלפון שלושה ימים לא הרגשתי ככה בכלל וזה לא כי כזה התגעגעתי לטלפון אני בקושי חשבתי על זה אבל פשוט סתם היה לי לא כיף זה גם לא סתם כי אין שום דבר לעשות בחג כי תמיד אנשים אומרים שאתה חושב יותר כשאתה בלי הטלפון ולא הרגשתי שאני חושב יותר בכלל סתם הרגשתי שאני ישן יותר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 17:52 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בחוג שחיה ואת לא רוצה אני פשוט נכנס לפאניקה ברגע שהראש שלי במים הצילו זה עושה לי כזה חנוק לא רק מבחינת זה שאני כאילו לא יכול לנשום למאו -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני מרגיש שאין לי עם מי לדבר על ספרים וזה לא בגלל שאני קורא ספרים כאלה שאף אחד לא מכיר
--------------------
|
|
|
||||
א. סיאל באמת קטנצ'יק ב. סומה הוא נסיךךך כמובן שהוא יתנשא עליו קהאנסאמה😭 תודה >< אני הולך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |