![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 19:57 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו מה אתה קורא :0 אני באמצע ספר כבר מלא זמן אני בחיים לא אגמור אותו וואה אומייגאד נכון זה גאוני לא חשבתי על זה אף פעם -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:11 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהגלים מתחזקים אני לא ממליץ על זה אני קורא את זה כי אחותי חייבה אותי ואני אח נהדר D: כן אני חכם כבר עברנו את זה 3: תעשה את זה זה ממש שימושי ה צ י ל ו מישהי אמרה שהיא פגשה את הבן זוג שלה דרך תגובות בao3 בפאקינג watersports פאנפיק שלה. (אם אתם לא יודעים מה זה אז בבקשה אל תחפשו עדיף לכם שלא) הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Oct 8 2024, 20:16 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“ Imagine you just see an old traumatized man serve you pasta and just tells you about the war.”
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה ממש מרגיש לי סותר אבל טוב פולקלור זה נדיר, גם אני לאחרונה שומע בעיקר ttpd לא לא מה ספיק נאו את האמת שאני אוהב הרבה באותה המידה, אני ממש אוהב לובר למה מלא שונאים לובר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:22 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו הזכרת לי שלפני כמה ימים הליק סאב רדיט של גנדין פרסם ששני ליקרס התחתנו כן הם פגשו את אהבת האמת שלהם דרך גניבת מידע מהמסמכים של גנשין. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:24 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שונא לאבר שילך לעמוד בפינה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:25 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאוו רומנטי לאבר זה אלבום מעולה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון? הלוואי עליי -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:28 PM
|
||||
לגמרייי טוב המצב עם המורה שלי מתחיל להחמיר יש לנו בבית ספר מורה מכשפה שמדברת מגעיל רצח לילדים אבל כאילו היא מצחיקה אותי כי היא מאוד מאוד מבוגרת שצוחקת על ילדים, אשיה כלבבי אבל היא התחילה לזרוק עלינו גם טושים, ולא בצחוק היא זורקת על ילדים טושים מחיקים וכאילו, כואב, היא זורקת חזק וקוראת להם עזריאל, היא פשוט לא זוכרת את השמות של אף אחד אז היא צועקת על מישהו עזריאל תשתוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:29 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:31 PM
|
||
אני מת על איך שבפרק השני של recipe for disaster ביל פשוט יושב בפינה של האוהל במשך כל השעתיים וחצי האלה ורק מסתכל ושותה יין
ויש לו כזה מצלמה משלו והוא כזה בפינה של המסך בbillzo wine cam שלו וזה כל מה שהוא עושה ביל כזה וויב --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:31 PM
|
||||
נורא הבעיה גם שאף אחד לא יעיף אוצה מהבית ספר, היא גם מבוגרת וגם היא מהבית ספר מאז שהוא נוסד אז אני מניח שיש לה קביעות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:32 PM
|
||||
מה נסגר עם הבית ספר שלכם לא הספיק המומי הזה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:34 PM
|
||
חחח יואו שכחתי ממומייייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:35 PM
|
||
אני לא יודע מה לאכול
אני אפילו לא רעב -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |