![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:21 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה מגניב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:22 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מייקרוסופט קינאו בהצלחה של ג'אווה אז הם הוציאו ג'אווה משלהם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:22 PM
|
||
טוב עדיף לי לא לישון עכשיו כדי שאני אשן בכיפור
אבל מחר מתמטיקה המממ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרה לי משהו יותר הזוי לפני כמה ימים וכתבתי לפרח שהחלפתי מצעים בגלל משהו הזוי שקרה לי והוא אמר ״אה לול״ ולא שאל תשאל בבקשה אני ואחותי במיטה באור כבוי והכל ופתאום היא שואלת אותי ״תגיד מה זה שווא נע ומה זה שווא נח?״ גירלללללל איי דונואו מה😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:23 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הם יצרו java יותר טובה לשם שינוי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:24 PM
|
||
שלדון הצעיר>>>>>>>>>>>>>>>>>>הפלאש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:25 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ימל -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ביום שהפרח הזה יבין רמזים אני אתפורח משמחה למה החלפת מצעים... רנודמליות במיטה יפה הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 9 2024, 23:31 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור שתדע לך שתכננתי לחזור להיות מתכנת כבר כמה ימים חחחח זה לא קשור לדיל שהיה לנו אבל היה מצחיק
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:26 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחחח גם אני הגבתי ככה! לא, אני לא חוזר אין טעם, אין לי מה לתת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:26 PM
|
||||
מור אני מפחד לדעת מי אתה דרך גאמא? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:27 PM
|
||||
אני יודע ;-) (רציני) שמח שחזרת לתפקיד הזה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:29 PM
|
||||
יופי יופי לקח לי קצת זמן אבל בסוף חוזרים מה נעשה לך לקח איזה מאה פרישות לפרוש חחחחחחח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז לילה לפני הייתי ער עד 4 בבוקר ועשיתי איזה משימה לשיעורי בית ובשלב מסויים הרגשתי שאני מתחיל להירדם אז הבאתי שוקולד אבל לא פתחתי אותו ובסופו של דבר נרדמתי פשוט וכשהתעוררתי ממש מיהרתי כי היה 10 ובאתי לצאת מהחדר ופתאום הסתכלתי במראה וראיתי שיש לי מלא שוקולד על היד וכזה קצת על החולצה והסתכלתי בחזרה על המיטה וגם שם היה שוקולד ולא ככ תשאלתי את זה פשוט הנחתי שנרדמתי והוא נמס אז הלכתי ופשוט ניקיתי את זה והחלפתי מצעים והבטחתי לעצמי לא להירדם יותר עם שוקולד במיטה הקטע הוא שבלילה כשבאתי ללכת לישון השוקולד עדיין היה שם והוא היה סגור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 23:32 PM
|
||||
לא, אני לא כזה חכם חחחח וכן פלג נכון, דווקא כי לקח לי מיליון שנה אני לא יכול להרשות לעצמי לחזור אבל תפציץ לנו בהפתעות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |