![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידי את זה להורים שלי שהחליטו לשים את כולנו באותו ממד ביחד עם אבא שלי היום בלילה, כי זה הדבר הכי חכם לעשות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עם עוד 12 אנשים בממד
ואני לגמרי כבר הלכתי לבית למי יש כח שום טיל לא היפול במושב המסריח הזה אמאלה אני בחוץ וטזס מעלי עטלף איכ -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fun fact
פעם אימצתי עטלף אומנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:14 PM
|
||||
נשמע מגעיל הקטע הוא שאני בקושי רואה אותו כי חושך -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:14 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא היה חמוד
מת לנו תוך איזה שעתיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:18 PM
|
||||
אוי איך?? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:19 PM
|
||||
חחחחחח מסכנה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:20 PM
|
||||
הוא היה חולה מלכתחילה בגלל זה הוא היה צריך אומנה זה היה די עצוב אבל גם לא באמת הספקנו להיקשר אליו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:21 PM
|
||||
אה אוי זה באמת עצוב אבל לפחות לא נקשרתם אליו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:23 PM
|
||
איך שאני מגיבה לאזעקות מאז תחילת המלחמה ממש מעניין אותי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:26 PM
|
||
בידיוק יצאתי מהמקלט לבית כי סבא וסבתא שלי פשוט לא התיחסו לאזעקה ובאתי לקראו להם( בדכ אני מזה לא נלחצת אבל בגלל כל הקטע של אמא שלי שכזה יו אמאלה אמאלה הוא מת אנחנו מתים אמאלה אז כזה די דופק הלב) ובדיוק שהייתי בשער של הבית היתה אזעקה אז הלכתי לסבא וסבתא שלי ואמרתי להם לבוא ואני רואה את סבא שלי אוכל כזה פיצה לא מעניין אותו חחח וסבתא שלי מקפלת כביסה ואני כזה
בחיאת והם לא הקשיבו לי אז רצתי חזרה כל הדרך לממד שזה עליה של 5 מטר ועד שפתחו לי את הממד כמעט נפל הטיל איזה כיף🙄😁 -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:27 PM
|
||
אני יותר מפחדת מלהיות עם אבא שלי כל כך הרבה שעות באותו חדר
משאני מפחדת מהאזעקות .. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() |
||||
חחחחחחחח אני מתה הדס את יודעת איך נלחצי לפני שדיברתי איתך אני חשבתי שאולי את מתה ואת יכולה לשאול את אמא שלי איך דאגתי -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית KPop Demon Hunters "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:30 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לעצב מחדש את האשכול על HPD
אני ממש גרוע בעיצוב כמו שאולי אתם יודעים אם, כאילו, הורדתם HPD -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:30 PM
|
||||
חחחח חיים שלי אבל למה שאני אמות? אני עוד די במרכז המצב אצלנו הרבה יותר טוב מאצל אחרים לפי מה ששמעתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |