![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:31 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התלבשתי ממש יפה
אני מרגיש כמו דמות של בלאק באטלר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:37 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי לשלוח לכם קישור לעמוד בHPD עם כל הצבעים בפורטל כי הוא ממש חתיך
ואז נזכרתי שזה תוסף לוקאלי שקיים רק על המחשב שלי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:40 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אוף הבניין פה בן 50 שנה אז יש מקלט
במקלט אין קליטה ולמה שיהיה ראוטר שדןםכחןם'חכןםחןםכח'קחכן'חקככ רק הלב שלי על 200 מאזעקות בגלל צוק איתן? כאילו מה שמפתיע אותי שהגוף זוכר משהו מלפני 10 שנים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:41 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אז אני אעשה איסטר אג שיש סיכוי של אחד לכמה מאות אלפים שלחיצה על קישור תביא אותך לריקרול?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:43 PM
|
||||
תעשה אחד לאלף כדי שאני אוכל לחוות את זה או שאפשר לשלוט בזה לפי איסטר אג שמוצאים באתר באיזה אזור בארץ אתה גר אגב(במסגרת הבמ) -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:46 PM
|
||||
אולי אני אעשה איסטר אג שאפשר למצוא באיזה פינה נידחת ברמות בפורטל איזה checkbox שאם מסמנים אותה אז יש סיכוי של אחד לאלף נגיד שקישור יהפוך לריקרול ככה בתקווה אנשים לא יחשבו שיש להם וירוס על המחשב למה אתה שואל היו היו אזעקות לול כאילו לך תראה את הcommit message האחרונה שלי בגיטהאב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:50 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יחסית את לא מבינההה ראיתי 3 טילים והייתי כזה אמאלהה אני חיביית לצלם!!! את לא מבינה איזה יפה זה כוכבים זוהים טיל בום אזעקה ואז היתה אזעקה ואמא שלי צרחה לי להכנס ללמד -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:53 PM
|
||||
אני מתתתת כן. (רק תגיד לי) שמע אני ככ לא מבין בגיט לא יצא לי להשתמש הרבה בול מה שקרה לי יש לי סרטון של 2 דקות של מופע ממש יפה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי סבא וסבתא שלי מזה שונאים אאחד את השני
פעם אחת היה אזעקה בלילה והוא הלך לממד והיא לא קמה ובבוקר הוא אומר לה "היה אזעקה בלילה ואני הלכתי לממד ואת לא קמת" חחחח תבינו הוא פשוט אומר לה שהוא רוצה שהיא תמות הטימטום חח -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:55 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם כולם שם מתלבשים יפה >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:56 PM
|
||||
אולי אני אגיד לך אולי גם לא אולי תצטרך לנבור בקוד כדי למצוא את השורה שעושה את זה אולי גם לא אז עבדתי ואז איראן תקפה אז רצנו לממד והיו כמה דקות של שקט אז רצתי לעשות פוש ולקחת את המחשב הנייד שלי כדי שאני אוכל לעבוד מהממד אז כתבתי את הcommit message הזאת "Iran is attacking and this is my immovable PC, so lets work in the Mamad" -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 21:59 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגענו לחלק הגרוע של הספר
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 22:00 PM
|
||||
יאפפפפ מה שכן זה היה ממש חם כי זה היה 5 שכבות ואפילו לא יוצאים מהבית אז הייתי חייב לחזור לפיג'מה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 22:00 PM
|
||||
חמש שכבות אוי ואבוי לי למה. אני ככ עייף אבל לא הספקתי לעשות כלום היום -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 22:02 PM
|
||||
אוי לא כי הייתה התחתית של השמלה הייתה חצאית הייתה שמלה היה ווסט והיה מעיל אתה מתכנן לישון בקרוב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |