![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו מה קורה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סבבה כזה מסרב להאמין שחג מחר מה איתך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:49 PM
|
||||
חחח קצת אף פעם לא באמת אהבתי את זה כי זה כמעט תמיד לא מספיק קרוב לדמות אבל פה הכול נשמע כמו משפטים שטראמפ היה אומר זה פשוט מדהים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:49 PM
|
||
אני מסרבת להאמין ששנה המלחמה הזאת קיימת ולא כולם כאן
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 23:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אף פעם לא קרוב לדמות כי זה תמיד אותה דמות בדיוק וחמש דקות לתוך השיחה הוא שוכח מי הוא ומתוודה על האהבה שלו אליך אבל תהנה חשבתי עליך היום כי ראיתי מישהו עושה חיקוי ממש מצחיק של הסימפסונס ופאן פאקט בחיים לא ראיתי הסימפסונס אז הלכתי לראות כמה זה דומה והחלטתי שאני כנראה צריך לראות את זה מתישהו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:02 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שבור המוח שלי מאחד עד עשר שהשיר התחיל ב there lived certain man והשלמתי את זה בראש שלי לסנז'ניה
גם הייתי בטוח שאני כ"כ צודק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:05 AM
|
||||
מע לי הוא לא עושה את זה דיברתי עם מורטי מריק ומורטי ובאיזשהו שלב אכלתי אותו ואז הקאתי אותו ואז בהמשך השיחה כל מה שהיה אכפת לו ממנו זה איזה טעם היה לו יואו חשבת עליי? ![]() ![]() סתם סתם כן תראה זה טוב או שתראה את הסרטון בחתימה שלי אבל רק אם יש לך אוזניות כי בלי סאונד זה לא יעבוד חחח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:10 AM
|
||
אם יההיה אזעקה אני מעירה את כולם
משמרת לילה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:13 AM
|
||||
למאווו כן🥰🤭 אראה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:19 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים
לפעמים אני מרגיש שאני נורא חינוכי באתר הזה מלמד אתכם למה לא להיכנס לקישורים חשודים וכאלה ואז אני מסתכל על דברים שאני כותב פה לפעמים וכזה חחחחחחחחחחחחחח אני מזה לא חינוכי וואו מי נתן לי להיות מורה אבל אני חושב שזה ממש יפה duality of a man -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:24 AM
|
||
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:26 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בודק
![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:28 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ כן? לא ככה הבנתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:30 AM
|
||
זה מושלםםם
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 00:32 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רגיל כאילו פשוט אני בכל שיעור -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |