![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקי בכל מקרה תתחדשי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:28 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה
וואי אני גמורה מעייפות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:28 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד כמה שאני לא אוהב את העובדה שיש זמרים חדשים במקום לוז אני מודה ששתי הזמרות האחרונות נשמעו בדיוק כמו שהייתי מדמיין שלורנה ואוליביה נשמעות וזה טוב.
ובגלל זה אני מאוד מפחד ממג׳יק רינג נייט כי הקול של לוז היה ליטרלי מושלם לאלאם ובערך חצי מהסיבה שאני אוהב אותו ככ. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:30 PM
|
||||
בקשה בקשה חח אז כנראה שיש מצב ובמקרה הגיע הזמן ללכת לישון אולי. לא בטוח. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אולי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2024, 23:31 PM
|
||||
כן, בכלל לא בטוח. זה מצב של חוסר וודאות.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 00:16 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא שהאוטיסט תמיד מתואר כאילו הוא לא מבין כלום ממה שקורה סביבו
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 00:48 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב תנו לי רעיונות לעוד פיצ'רים בשביל HPD
עריכה: אוקיי כדי שתבינו עד כמה הקוד של הפורטל ישן ולא מעודכן, הוא מפעיל אזהרה שאומרת שאחת הפקודות שמשתמשים בהן בקוד יצאה מכלל שימוש, וממליצה להשתמש בפקודה אחרת. זה די נפוץ כי הפקודות בשפה משתנות כל כמה שנים. אבל גם הפקודה שממליצים להשתמש בה יצאה מכלל שימוש, והיא נותנת אזהרה שממליצה להשתמש בפקודה אחרת. גם היא יצאה מכלל שימוש. אוקיי מישהו פה משתמש באינטרנט אקספלורר כדי להתחבר לפורטל???? כי מסתבר שהפורטל עושה מאמצים רבים כדי להיות נגיש לאינטרנט אקספלורר גרסה 4 (הגרסה האחרונה שיצאה היא גרסה 11) וזה מממששששש ממש מאט את הפורטל אז אני חושב להתעלם מזה פשוט אגב אם מישהו פה משתמש באינטרנט אקספלורר הוא יצא משימוש לחלוטין ב2022 צא מהמערה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 07:49 AM
|
||
איכסה בוקר
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 08:14 AM
|
||
הספר של סיימון ><
לגמרי ספר הסיפורים הקצרים הכי טוב בבני הנפילים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 08:16 AM
|
||
סיימת את הספר?
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 09:26 AM
|
||
יאפ זאת הסיבה שמתחילים חדש
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 10:29 AM
|
||
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 13:10 PM
|
||
אני שוב פעם אובססיבי למארק בלאקתורן ורוצה לדבר עליו כל יום כל היום
|
|
פורסם ב: Oct 3 2024, 13:31 PM
|
||
ייששש
נגמר הבית כנסתתת>< טוב לפחות עד חמש וחצי.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |