![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את זה היוםםםםםם אני בפרק האחרון נראה לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:16 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
עזוב בובות אני אשכרה חלמתי על אזעקה 5 דקות לפני האזעקה וכשהיה אזעקה לקח לי זמן להבין שאני לא חולם -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:18 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הוא היה פה הוא היה אומר רק דבר אחד וזה "קאלאדין זה עם שתי אלף!!" -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה חצופים באמת הוציאו את כולנו מהמיטה בחיפה הם תמיד עושים בשעות נוחות גם אתמול חלמתי משהו ואז בחלום מישהו הקיא וזה כל כך הגעיל אותי שהכרחתי את עצמי להתעורר פשוט קמתי וחשבתי בכוח על דברים אחרים כדי לא לחשוב על זה ולהירדם שוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:22 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
בנתיים פרח קורא 100 עמ ב73 שעות טוב גם אני קראתי כל החג רק 220 עמ אז כן... נכון נכון קאלאדין וופס אתה יודע מה דעתי על חיפאיסטים הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 5 2024, 20:22 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:26 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאמא שלי יש את כוח העל להיזכר שהיא צריכה לעשות דברים בחדר שלי בדיוק כשאני מנסה ללכת לישון
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:32 PM
|
||||
קראתי שישה וחצי ספרים בחג ושבת --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:33 PM
|
||
נו אז מה עשיתם בחג
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:35 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה טובה:)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה סבירה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:40 PM
|
||
“What’s your dream job? What do you want to do when you grow up”
“Im gonna be a doctor” “How much do you wanna make?” “I’m gonna make… people feel okay” --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 20:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם אנשים שמרגישים טוב לא הולכים למכולת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 21:05 PM
|
||||
למקרה שלא ידעתם יעל הולך למכולת רק עם חולי סרטן --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 21:07 PM
|
||
שמענו את אבא שלי צורח פתאום משהו מהחלון ואמא שלי שאלה אותו מה דפאק קרה והוא אמר שיושבים בספסל מתחת לבית שלנו אנשים שמעשנים גראס וכל הבית ריח של גראס עכשיו
אני אוהב לגור בחיפה --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 21:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורח לפחות לא כל הבית עם ריח של חזירי בר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |