![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2024, 23:42 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח זה די ואליד סה"כ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:00 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:16 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אפילו לא צוחק הייתי צריך להביא יותר הייתי ממש לחוץ כל הזמן שהולכים להיגמר לי הספרים וכל הזמן ניסיתי לעשות דברים אחרים כדי שישאר לי אני אעשה רשימה מהר כי נהניתי חוות החיות הילדה שאהבה את טום גורדון המשחק של אנדר שקר אמיתי וורקרוס (קראתי רק כמה פרקים ולא היה לי כוח אליו) אלקטרז נגד ספרני הרשע (נשאר לי כזה פרק והפרולוג) לפני שאפול ואח שלי לימד אותי לפתור כמה קוביות הונגריות אז עשיתי את זה די הרבה וגם דודה שלי הביאה כזה מגדלי האנוי אבל זה היה ככ מתיש פשוט בטבעת האחת לפני האחרונה הייתי כבר ככ עייף שהנחתי את זה בצד ונרדמתי אבל זהו זה פחות או יותר כל מה שעשיתי בחג ספרים קוביות הונגריות ואזול יששששש חשבתי שזה רק אני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:18 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*קוי מספר את טובו*
קוי: אז אני רואה שיש לך הרבה ווליום טבעי… טובו: אין לי מושג מה זה אומר קוי: זה אומר שאתה רועש טובו: אה. סליחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:38 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם האקסית שלי הולכת לפסיכולוג עכשיו
אני לא יודע אם אני אשמח מאוד או אכעס מאוד (לא עליה) חפרתי לה כל כך הרבה ללכת לטיפול כי היא ממש צריכה את זה ואני קצת מצטער שלא ניסיתי להראות לה יותר שזה טוב אבל אם עכשיו היא עם פסיכולוג זה ליטרלי good 4 u "I guess the therapist i found for you, she really helped, now you can be a better girl for your brand new man" -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:43 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oh crap -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:51 AM
|
||
אני ככ שונא את העיצוב של הגלריה בiOS 18 אני לא מבין איך משתמשים בזה
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:54 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגעעעע ממתי את בת 19 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 00:59 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:04 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ממצב אנשים?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:18 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי האם שאר החיים שלי עומדים להיות אני אוכלת דובונים עם גבינה לבנה מול קוקי קליקר ב1 בלילה כי זה קצת מרגיש ככה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:31 AM
|
||||
עובד על אפשרות להוסיף תגיות נוספות לעריכת תגובה בפורטל כמו
ומקלל את הקוד של הפורטל בכל דקה
למה. לעזאזל. שתשתמש. בזה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:36 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כולם בשוק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:37 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני לא ישנה אני צריכה לקום ב6
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:40 AM
|
||||
הונסטלי לא זכרתי שאת בגילי וזה עוד יותר גרוע כי אם את בגילי ואת בת 19 זה אומר שגם אני בן 19 אבל זה לא נכון אני עדיין ילד עם גשר בכיתה ט' שמשעמם לו בשיעור ערבית -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |