![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:57 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כרגע יושב וכותב בהערה סיפור על כמה שהקוד שאחראי על זה מפגר ככה זה נראה עד כה Oh boy do I have a story to tell you. Listen up. So you know how there are buttons, when writing a comment, that let you add tags such as [B] and [CODE]? Yeah... so about those. They call a function that is called simpletag. It's parameter is the tag's name. So far so good, right? After that, among other things, it checks how many opening tags with no closers there are for this tag (I'll refer to opening-without-closing as OWC). There is a single משטרהiable for each tag that counts those OWC. For example, there is a משטרהiable B_open that counts OWC for [B]. This משטרהiable is initalized `משטרה B_open = 0;` along with: משטרה I_open = 0; משטרה U_open = 0; משטרה QUOTE_open = 0; משטרה CODE_open = 0; משטרה YOUTUBE_open = 0; משטרה SQL_open = 0; משטרה HTML_open = 0; Which is a little messed up, I mean you could have had a dictionary that has the values for each tag like { 'B' : 0, 'CODE' : 0 }, but you know what, fine, you do you. But then, oh then, comes along the absolute abomination that is called 'simpletag'. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:59 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 01:59 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איבדתי אתכם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:00 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני אמור לקבל הצלה, לא את -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:00 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו קולקטיבית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:02 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה הליקס אבל הם תמיד מחלימים גרוע
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:03 AM
|
||||
מה זה הליקס שוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:05 AM
|
||||
כאילו למעלה באוזן 🦻איפה שהמכשיר שמיעה יושב כזה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:07 AM
|
||||
אה ידידה שלי רצתה שאני אלך איתה לארח לה חברה כשהיא עושה כזה אבל אז נסראללה והיא גרה בצפון אז בעיה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:10 AM
|
||||
בעייתי בהחלט נו אוף זה הכי יפה אבל כל מי שעשה אמר לי שזה מחלים נורא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:11 AM
|
||||
הם אמרו שהם לא ממליצים לעשות? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:12 AM
|
||||
אני חולמתתתת על ורטיקס הליקס שהוא מחלים עוד יותר גרוע והייתי עושה אותו אם לא הייתי מתגייסת עוד 3 חודשים לשנתיים אחרי צהל אעשה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:14 AM
|
||||
מה זה ורטיקס הליקס -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה תלוי כמה חשוב לך לישון על האוזן ושהיא לא תכאב פשוט יש אנשים שזה פחות חשוב להם מזה שיש להם הליקס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
וואי יש לי חברה שעשתה הליקס וזה החלים לה בקלותתתתתת ממש בקלות אבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |