![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:00 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא פשוט מכיתה ט כזה מאוד הרגשתי בן וזה היה לא מאוד כיף מאוד התלבשתי בן וכל הדברים שמסביב אבל בשלושה חודשים האחרונים אני מאמצת את הגירלי גירל שבי וזה מאוד מאוד נחמד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:02 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי את תצטרכי להגיב למה שכתבתי עם הS שם ותתרגלי שאני עורך את ההודעה עם זה כדי להשתמש בכפתור שעבדתי כמה ימים כדי להוסיף לול אה יפה הבנתי מרגיש לך יותר נכון עכשיו להיות גירלי גירל? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:03 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיש לי חשוד שהתיק שלי לא מפוצץ
בטח שכחתי משהו משמעותי מאוד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן את הולכת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיב לך ואז תיאלץ להגיב משהו סתמי ואז אגיב להודעה האחרונה שלך זהו פשוט אני מרגישה שאני מפספסת מלא דברים ממש נגיד הייתי רוצה לדעת שמות של אנשים אבל זה לא נצמד לי במוח והדבר שאני הכי מפחדת ממנו בעולם זה לטעות בשם של מישהו אז אני לא מנסה בכלל יו נואו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:07 AM
|
||
מגיב משהו סתמי בשביל ורד
© ® ™ אני מת תנסו לכתוב את האותיות t, r בתוך סוגריים (כל אחת בנפרד, כמו זה ( r ) רק בלי רווחים) וכנל tm -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:09 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשירות לאומי ומסתבר שמחזירים אותנו כאילו יש מצב שיבטלו מחר על הבוקר אבל יכול להיות שלא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:10 AM
|
||||
הגבתי! תודה לך פלג על התגובה הסתמית. איזה עצוב זה שאין לי יותר דאבלים זהו כן ממש כאילו הגדרתי את עצמי ג'נדר פלואיד שזה כזה מגדר משתנה וממש הזדהתי עם זה למשך 4 שנים כזה אבל עכשיו אני מרגישה באמת יותר בת ואני אוהבת גם להתלבש נשי יותר ולהתאפר וכאלה זה מרגיש לי טוב אז כאילו כן אני גירלי גירל ממש מלאחרונה אז אני בטריטוריה חדשה ישנה ככה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:16 AM
|
||||
* עוברים לווצאפ * -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 03:24 AM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחח סבבה סבבה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 06:18 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשיפ הלסביות האהוב עליי (הן לא קאנון) הייתה סצנה מדהימה יחד ועכשיו אני מרגיש שמתעללים במעריצים בכוונה כי מה זה לעשות את החרא הזה בלי להפוך אותן לקאנון
"נטסואו לא יודע ששיגאראקי קיים" כשהבחור התעלל בכיתה של אח שלו בטח הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Oct 6 2024, 07:12 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 07:55 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 07:56 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו רוצות ללמוד אבל מערכת החינוך זה דבר זוועה
יש לנו קשב וריכוז ומערכת החינוך פשוט מתעללת בנו אנחנו לוקחות 25 מג ריטלין כל בוקר ועדיין בשעה השישית אנחנו בגסיסה לפני שעה שביעית אנחנו לוקחות עוד כדור של 25 מג ובשעה תשיעית שוב ביום של מבחן אנחנו לוקחות שעה לפני המבחן כדור ריטלין או אטנט ואם יש לנו עבודה להגשה אנחנו על ריטלין ואטנט ביחד זורם לנו יותר סמים בדם ממכור ואם אתם חושבים שזה מוגזם תבינו שאם אנחנו לא לוקחות את הכדור השני חוץ מזה שהריכוז שלנו ז''ל אנחנו מתחילות לתכנן איך אפשר למות עם דברים מהקלמר מרוב שאנחנו נואשות. מערכת החינוך תמותי -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 08:52 AM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
® ™ וואה איזה מגניב זה עושה כזה עיגולים והופך לקטן למעלה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 09:14 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני בבית ספר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |