![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 20:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/shorts/_De71JQ5ZEU
אוקיי טובו מה זאת אומרת ״יש אנשים שבולעים״ אני באמת מודאג כי זה לא כאילו דבר כזה לא קרה זה לא כאילו (טריגר קניבליזם) לא היה מישהו שליטרלי אכל למישהו אחר את הזין ואז הרג אותו וחתך אותו והקפיא אותו בחתיכות כדי שיהיו לו למתי שהוא ירצה סטייק למרות שבשלב הזה אני לא אהיה מופתע אם יהיה פתאום tubbo allegations באמת שלא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 20:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח תכלס נכון רק שהייתי ערה כל הלילה אז טכנית השלמתי שעות:) ליה- אוקי.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 20:53 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין לישון זה בזבוז של זמן והדבר היחיד שכיף בלישון זה מה שקורה לפני שנרדמים שאפשר פשוט לחשוב על דברים השינה עצמה משעממת להחריד.
ראיתי מישהו שהתלונן שקוראים לו איגרלס כל פעם שהוא משחק הילרים ואנשים היו כזה: למה אתה נעלב מה אתה חושב שלהיות בת זאת העלבה? לא. מי שקרא לו ככה חושב ככה. זאת הסיבה שהוא מתעצבן מזה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 20:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו בטוחות שמתישהו היה מישהו כזה שאלה מוסרית- היה מישהו שהיה לו יהלום יפה שעמד ליד החלון שלו, יום אחד עבר שם סתם אדם, אזרח "מן השורה", אותו אדם ראה את היהלום והתחיל לרייר. הוא בא עם אלת פוטבול פרץ את החלון וגנב את היהלום. האם לפי דעתכם האדם שגר בבית צריך לבוא לחקירה בכדי לבדוק למה הוא שם את היהלום ליד החלון והאם הוא מבין שזה יכול לפתות אנשים אחרים? מקוות שכולם הבינו את המסר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב תעזרו לי שניה איך קוראים לו אני מחפש ולא מוצא מצאתי ארמין מיוויס אם מעניין אתכם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:00 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די הסרט הזה היה ככ טוב אני לא מצליח להםסיק לחשוב עליו
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסר למה זה אמור להיות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תגנבו יהלומים מן הסתם ![]() מה עוד זה יכול להיות ![]() -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:04 PM
|
||||
אהבתי את האלת פוטבול ומה זאת אומרת בטח שצריך לחקור אותו מה הוא חושב שהוא עושה כשהוא שם את זה ככה במקום שכולם יכולים לראות זה כמו שאנחנו תמיד מכסים עוגות כדי שלא יראו אותם אנשים בדיאטה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:05 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העולם ממשיך להתקיים בשביל אנשים כאלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:09 PM
|
||
״ואז חשבתי לעצמי… דאם, יש די הרבה נשים בשרותים הלא ממוגדרים האלה.״
די😭😭😭😭 --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:10 PM
|
||
"מאות רופאים, אחיות, מומחים ולא רופאי שיניים כי החלטנו שהלסת שלכם דורשת חברה אחרת לגמרי עם אפליקציה משלה"
די כן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:14 PM
|
||
אז בימים האחרונים סיפרתי לקיילב על מארק ואז הלכתי לחפש ציטוט שידעתי שיש לי בוואטסאפ ופתאום אני רואה באיזה צ׳אט הציטוט הזה הינ.
בצ׳אט עם קיילב. וישר הייתי כזה: קיילב מה זה כבר סיפרתי לך הכל לפני שנתיים :< והוא כזה: כן גם שלחת את הפאנארטס והכל. ואני כזה: למה לא אמרת לי :< והוא כזה: כי לא אכפת לי כיף לי לשמוע וזה היה הדבר הכי נחמד שאמרו לי בחיים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 21:14 PM
|
||
איך אני רוצה לעבוד כלקוחה סמויה וואו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |