![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה התאריך הלועזי אז אולי קשור לזה לנו אמרו שנעשה משהו אחרי שמחת תורה אבל עשינו קצת.. סתם מעניין אותי לא אמרתי לה או משהו -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:31 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו ספציפית לא עשינו את זה היום כי אנחנו לא בבית ספר היום (בגלל שבבית ספר של מוריה אין מקלט אנחנו עושים תורות) ואמרו לנו שנעשה את זה יותר קרוב לשמחת תורה וכזה ילדה מהכיתה שלי אמרה שאנחנו פשוט מציינים את זה בתאריך העברי ואמרתי לה שזה דבר נורא מוזר להגיד לדעתי כי לא נראה לי מישהו מגיע לשביעי באוקטובר ואומר ״אה התאריך הזה לא עושה לי כלום כי אני מציין בעברי״ או להפך זה בכלל זה או בגלל שהבית ספר שלכם דפוק בכללי ואתם לא הולכים לעשות כלום גם בשמחת תורה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:31 PM
|
||||
כן, אבל ציינתם את התאריך וגם זה מעצבן אותי מה הקשר של תאריך לועזי?? אז מה? אז אנחנו הולכים להכחיש שזה קרה? כי זה לא בסדר . אה חח לא לא כל-כך יצא לי לדבר איתה:| סו- אנחנו לא הולכים לעשות גם שום דבר בשמחת תורה. הוא דפוק ממש. זה מטריף אותי גם יש אצלנו איזה מורה אחת, שבמקרה לפני כמה זמן הנושא הזה עלה בשיעור שלה, והיא דיברה ממש מסריח בצורה נוראית על כל הקטע -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז זה סתם דפוק הבנתי וואי חרא מרגיש לי שאני ממש גרוע בשיחות חולין כי זה או שאני לא אומר כלום או שאני אומר הכל פגשתי עכשיו בסופר פארם את הילדה שהייתה איתי בבר אילן (יעל אם אתם זוכרים) והיא אמרה לי שלום והייתי כזה אומייגאד היי והיא כזה ניסתה לפתח שיחה ופשוט כזה נפנפתי אותה כי זה היה או זה או לספר לה שלפני כמה ימים חלמתי שהלכנו לקניון ועמדנו מחוץ למשביר לצרכן וראינו מישהו מקיא אגב האם אני היחיד שסופר פארמים עושים לו חרדה פשוט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:54 PM
|
||||
כן. חרא. וואי אומייגאד לא אתה כל-כך לא היחיד היי. (למרות שאולי זה לא רק סופר פארם, אבל זה די נכלל:) היום ילדה בכיתה שלי פשוט אמרה באמצע השיעור "יו איך באלי אזעקה עכשיו" אז ניסיתי להיות נחמדה ולהסביר לה שלא, לא באלה אזעקה כי כשיש אזעקה אנשים נפגעים, ולאנשים מתעוררות טראומות ואזעקה זה לא משהו טוב והיא פשוט אמרה "אז שלא ייפגעו. משעמם לי ובאלי אזעקה" אז אחרי זה כשהתעצבמתי והסברתי לה יותר טוב היא אשכרה ענתה "לא אכפת לי. אני נמצאת בבני ברק, ובבני ברק לא ייפול טיל" אז קראתי לה מטומטמת (אופס) ואמרתי לה שיש עוד עולם חוץ מהבועה שלה והמורה אשכרה אמרה לי שבמילה הבאה שלי אני יוצאת החוצה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב חברים לא צריך יותר פיקוד העורף יש את השכבה שלי
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:57 PM
|
||||
תודה רבה כי אני פשוט כזה בטלפון ואין לי מושג רוב הזמן מה אני מחפש אבל העובדות שם מסתכלות עליי כזה בשיפוטיות והן מחכות שאני כבר אעשה משהו ואני מרגיש שכולם רואים שאין לי מושג מה אני עושה ועאעאעאעאעא ספציפית נראה לי זה רק אני אבל דלתות אוטומטיות מלחיצות אותי ממש לא כי אני אף פעם לא בטוח זה הכניסה זה היציאה זה הולך להיפתח או שזה סתם קיר כלכלכלגלהלגדלבל היה לי במגן בטלפון 50 שקל וזה איכשהו השתכפל אני לא מתלונן הילדה הזאת נשמעת ככ בוגרת --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:58 PM
|
||||
אה? --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכיתה שלי מורכבת מהילדות שבאו כדי להפריע, הילדות שבאו ללמוד, הילדות שבאו כי בית ספר והילדות שבאו כדי לריב עם המורה ולהראות לכולם שהן יודעות הכי טוב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:01 PM
|
||||
חחח אוקיי הרגע תיארת אותי די מילה במילה. ממש לא להתלונן;) כןן מאוד.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:25 PM
|
||
בא לי כבר להיות בי בט כולם צוחקות על הטתיות
למרות שזה בקטע טוב -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:35 PM
|
||||
וואי ממש למרות שאצלנו זה לא ממש לצחוק זה יותר להתלהב יותר ממנו שאנחנו בט' כי זה אומר שהן כבר בי'... -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:43 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:43 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ נכון ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:49 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תמיד אזכור את הפרק הזה כפרק שבו סבסטיאן שכב עם נזירה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |