האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הייבן זה לא הבית, עם נואל
פורסם ב: Nov 24 2024, 18:44 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 30
מגדר:
משתמש מספר: 86756
חפצי המשתמש: צפה

השעות עד הערב עברו במתיחות רבה. ישבתי לבד, לא יודעת אם בטוח לגשת לקבוצה כזו או אחרת של בני אנוש ובסוף לא ניגשת לאף אחד. שלפתי את המגילה שלי, שלחתי להורים שלי הודעה שהכל בסדר, ואת שאר הזמן עד ארוחת הערב העברתי בקריאת 'האור והחושך - אגדות האלים'.
זמן קצר לאחר השקיעה קמנו כולנו והלכנו בעקבות אישה בגיל העמידה - כנראה אחת המורים בהייבן - הובילה אותנו לחדר גדול בקומת הכניסה של מבנה רב-קומות. השולחנות היו בסגנון מיסטרלי, נמוכים ועם כריות מסודרות לאורכם במקום כיסאות. אחד מהשולחנות כבר היה מלא, כנראה תלמידים חדשים שהיו בחצר ולא בחדרי המנוחה. סקרתי את החדר במבטי ולשמחתי הרבה ראיתי דמות מוכרת נושאת מגש עם שתי קערות עליו. רציתי לנופף לראג'ה אבל, לאור השיחה הקודמת שלנו, לא הייתי בטוחה שהיא תרצה ליצור קשר איתי עכשיו.

--------------------
✨ נואל ✨ אוהבת לכתוב ✨

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:52 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20509
מגדר:female
משתמש מספר: 45181

"היי," קול נשי נמוך ועליז נשמע לידי כשניגשתי לקחת מנת אטריות ומרק. סובבתי את הראש וזיהיתי את הנערה במעיל מהתור להרשמה, מחייכת אליי ומעמיסה סלט על צלחת. "רוצה לשבת ביחד?"
"בטח," השבתי, שמחה להיות בחברת פנים מוכרות. סקרתי במבטי את מקומות הישיבה. "השולחן הזה נראה מלא," נדתי בראשי לעבר שולחן אחר, שהיה כמעט ריק. "רוצה שנשב שם?"
היא הנהנה, וביחד פילסנו דרך לשולחן הפנוי. "אני אומבר, דרך אגב," היא הציגה את עצמה. "מווקיואו."
"ראג'ה," נידבתי, זנבי מתעקל כלפי מעלה. "מארגוס, פה בצפון."
תנועה בזווית העין שלי תפסה את תשומת לבי, והבחנתי בזאף עומדת נבוכה בצד. "זאף!" נופפתי אליה. "בואי שבי איתנו!"

----
זה כאילו Umber

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 17 2024, 13:52 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

הסמקתי במבוכה, מהססת לרגע בטרם ניגשתי אליהן. התיישבתי באיטיות, כאילו כל רגע אחת מהן עמדה למחות על נוכחותי. "שלום," פניתי לשתיהן - ראג'ה והנערה הזרה.
"נעים להכיר," השיבה הנערה. "זאף, נכון?"
"כן," אישרתי. "ואת...?"
"אומבר."
סקרתי אותה במבט מהיר. היא נראתה אנושית לגמרי, אם כי היו פונוס שיכלו להתחזות לבני אנוש. "אז, את יודעת איך מתחלקים לצוותים כאן?"
"אני לא בטוחה. בשייד משתבצים כדי לגוון את הכישורים של חברי הצוות," אמרה אומבר, "אבל כאן אני מניחה שההתאמה תהיה יותר לפי אופי, לפי התרבות המיסטרלית."

--------------------
✨ נואל ✨ אוהבת לכתוב ✨

---------
פורסם ב: Dec 29 2024, 18:51 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

המשכנו לפטפט תוך כדי הארוחה, וכששלחו אותנו לאזור המנוחה של החדשים הלכנו ביחד והתמקמנו שלושתנו אחת ליד השנייה.
*
רעש של מתכת מתחככת במתכת לכד את תשומת לבי. פקחתי עיניים - מתי נרדמתי בכלל? - ומצאתי את עצמי בחדר לבן עם שלושה קירות בעלי מראה קריסטלי, ואחד ירוק מרצד שבוודאי היה היציאה, ולידו מיכל דאסט. שלפתי את טופר המטר וטענתי אותו בגביש דאסט כחול. לקחתי איתי כמה קליעי דאסט חשמל ועוד גביש מים ליתר ביטחון וחציתי בזהירות את הקיר הירוק.
מצאתי את עצמי בהסתעפות, שהובילה מימין וגם משמאל להסתעפות נוספת. חרקתי שיניים ורצתי שמאלה, מקשיבה לתחושת הבטן שלי, ואז ימינה. הפעם לא חיכתה לי צומת אלא דרך ארוכה וישרה, תחומה משני צדדיה באותם קירות קריסטל חסרי מידע. תסכול פעפע בתוכי; זה בבירור סוג של מבחן, אבל מה אני אמורה לעשות לגביו אם אין שום מידע סביבי? זה סתם מבוך ריק שזרקו אותי באמצע שלו?
צליל דומה לענף נשבר לכד את תשומת לבי. רצתי לעברו - ישר, ימינה, שוב ימינה - מוכנה להתגונן מפני איום שאולי מחכה לי שם, שאולי מהווה רמז. במקום זה, מצאתי את עצמי נכנסת ישר בזאף.

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 29 2024, 19:07 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

שוטטתי במבוך לאט, בוחנת ביסודיות את הדרך עצמה ואת הקירות משני צדדיי, כשהגעתי לנקודה יוצאת דופן - חדר עגול, עם שמונה מעברים שחיברו אותו לשאר המבוך, ואדמה במקום רצפה מרוצפת. חייב להיות כאן רמז, החלטתי. הצמחתי קיסוסים מתוך הקרקע בניסיון לבדוק אם הרמז קבור קרוב לפני השטח, ואז שמעתי ריצה לכיווני. לא הספקתי להסתובב וראג'ה נכנסה בי, שתינו נופלות לקרקע בערבוביית גפיים מעוצמת התנופה. "אאוץ'," נאנקתי.
משהו לכד את תשומת לבי - סמל על הקיר המעוגל, משני עברי המעבר שהגעתי ממנו. הסמל של ממלכת אטלס. "מה זה אמור להיות?" הצבעתי עליו.

--------------------
✨ נואל ✨ אוהבת לכתוב ✨

---------
פורסם ב: Dec 29 2024, 19:19 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

"סליחה!" קראתי, יורדת ממנה, ורק אז ראיתי על מה זאף הצביעה. "...הא." סקרתי באיטיות את שאר החדר, וזיהיתי סמל נוסף - שלוש החרבות של ווקיואו. "תראי, גם שם," הצבעתי גם אני. הסתכלתי על המעברים האחרים ונראה שאין יותר סימונים בחדר. "את חושבת שאנחנו אמורות למצוא את המעבר שמקושר להייבן?" חשבתי בקול. "זאת אומרת, אם אטלס שם ו-ווקיואו שם, אז וייל צריכה להיות במרכז ואז הייבן תהיה..." הסתובבתי באיטיות, עם הפנים לאטלס כמו בראש מפת העולם, ועם ווקיואו קצת מתחת לקו שהייתי מציירת אם הייתי מרימה בקו ישר את יד שמאל. עיר הבירה של מיסטרל צריכה להיות... "שם!" הצבעתי בדיוק לימיני.

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025