האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

עוכרי ישראל ברדיו || דיון
פורסם ב: Oct 3 2024, 23:26 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3709
מגדר:female
משתמש מספר: 73261
חפצי המשתמש: צפה

עוכרי ישראל ברדיו
דיון

שלום מוזיקאים יקרים!

היום בבוקר ישבתי מול הטלוויזיה, ולא היה לי במה לצפות ולכן הדלקתי את הרדיו. לאחר שהקשבתי לכמה שירים, הופיע שיר של דואה ליפה. מיד כשהבנתי מי הזמרת שמנוגנת ברדיו, העברתי תחנה כדי להפסיק להקשיב לה.

לאלה מבינכם שלא יודעים, דואה ליפה היא זמרת שידועה בקריאות הפרו פלסטיניות והשונאות ישראל שלה, מאז שהמלחמה התחילה וגם הרבה לפניה.

כמוה, יש המון זמרים, זמרות ולהקות שלצערי ולצער כולנו אינם תומכים בישראל, ובכל זאת מושמעים ברדיו, מקבלים את הקרדיט והפרסום, וגם את הקהל הישראלי שהם כה נהנים לגנות.

דבר זה גרם לי לחשוב: האם על שדרני הרדיו להפסיק להשמיע שירים של זמרים עוכרי ישראל או שיש להפריד בין מוזיקה לבין דעות פוליטיות, ולהפסיק לשלול שירים על סמך מי ששר אותם?

מה אתם חושבים?

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 3 2024, 23:45 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 44707
מגדר:male
משתמש מספר: 82841

האמת העצובה היא שפעם היה לי ממש אכפת מזה וכל פעם ששמעתי שזמר או שחקן או קומיקאי וכיוצא באלה הוא אנטי ציוני, מיד הפסקתי להקשיב לשירים שלו. היום כבר כל כך הרבה זמרים הביעו דעות אנטי ישראליות שכבר לא אכפת לי כל כך. אני אמשיך להקשיב לקט סטיבנס כי הוא זמר מבריק, ולא אכפת לי שהוא פרו פלסטיני, וזה נכון גם לגבי עוד לא מעט אומנים. דרך אגב, רוב הזמרים שאתם מכירים הם ככל הנראה אנטי ציונים, גם אם הם לא אומרים את זה בפרהסיה, אז תכלס זה רק עניין של מי החליט להביע את דעתו בציבור ומי העדיף לשמור על המאזינים תומכי ישראל שלו.
חוץ מסטינג המלך כפרה עליו שתומך בישראל חחח

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Oct 4 2024, 11:11 AM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 499842217
מגדר:female
משתמש מספר: 75997

מסכימה עם אמיר, פחות אכפת לי אם זמר הוא פרו פלסטיני כי יש כל כך הרבה ולרוב הפרו פלסטיניות מתבטאת במשפט שהם כתבו בטוויטר או איפשהו והם בעצמם לא יודעים מה המשמעות האמיתית של מה שהם כתבו. המשפט הזה שהם כתבו לא יביא להשמדת מדינת ישראל זה בטוח, ולכן אולי זה לא נחמד לדעת שהמוזיקאי הזה כנראה לא ישמח לפגוש אותי אם הוא.יא ידעו שאני ישראלית אבל זה לא צריך למנוע ממני להנות מהמוזיקה שלהם לדעתי.

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025