האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

דמות משותפת | שלב שני, באישור ניתאי
פורסם ב: Oct 9 2024, 15:45 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20512
מגדר:female
משתמש מספר: 45181
חפצי המשתמש: צפה

דמות משותפת - שלב שני

שוב שלום שחקנים!

מה המצב רונית?

הכל דבש, תודה ששאלתם. לעניינינו! בשלב הקודם של הפעילות בניתם דמויות, עיצבתם אותן ונתתם להן אישיות.
אך אויה, משהו חסר! משהו שבטח הרגשתם מדגדג לכם כשכתבתם את הטופס...

הרקע אולי?

בוודאי! הרקע הוא מאוד חשוב לכל דמות, זוהי ההיסטוריה האישית שמסבירה לא רק איך דמות יכולה להיות גם קוסמת אש וגם נינג'ה וגם לוליינית קרקס, אלא גם איך היא הפכה להיות האדם שהיא כיום כשאנחנו פוגשים אותה - מבחוץ ומבפנים. אז היום נעניק לדמויות שלכם רקעים. אבל רגע!

זוכרים שהבטחתי לכם בשלב הקודם טוויסט בקשר לרקע? אז הנה הוא - לכל מי שיגיב כאן תוגרל דמות שמישהו אחר המציא, ואתם תצטרכו לכתוב לה רקע. תנסו לחשוב, על סמך המראה והאופי וכן, גם הסעיפים המכונים "יבשים", מה עיצב אותם.

אני מזכירה לכם לכבד אחד את השני, ואת ההשקעה של המשתמשים האחרים בשלב הראשון של הפעילות. למשל אם יוסי כתב בסעיף האופי של הדמות שלו מרשמלו בשלב הראשון "למרשמלו יש קשר חזק להורים שלו, והוא אוהב אותם מאוד" אולי פחות מתאים להגיד בשלב הזה שההורים של מרשמלו נרצחו באכזריות על ידי כנופיית שודדים כשמרשמלו היה ילד.

נכון מאוד, כבוד זה חשוב! אפרופו כבוד, אולי תכבדי אותנו באיזה תגמול?

על כתיבת סיפור הרקע לדמות של משתמש אחר תקבלו 200 חרמשים או 18 נקודות בית והשלב ייסגר בעוד שבועיים.

הטופס שלכם:
CODE
[COLOR=SlateBlue][B]שם + כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]שם הדמות:[/B][/COLOR] תשאירו ריק, ייערך עבורכם
[COLOR=SlateBlue][B]סיפור הרקע של הדמות שקיבלתי:[/B][/COLOR] לפחות 8 שורות
[COLOR=Navy][B]הערות/הארות/אני ממציא סיפורי רקע גם לנהגי אוטובוס:[/B][/COLOR] זה גם המקום להגיד אם אתם רוצים חרמשים או נקודות בית

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 9 2024, 16:13 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 17581
מגדר:female
משתמש מספר: 75832

שם + כינוי: ליה, Hermione Potter~
שם הדמות: סוני גרייווד
סיפור הרקע של הדמות שקיבלתי: לפחות 8 שורות
סוני נולדה בתאריך ה-1 לינואר, היום שמבחינתה הוא היום המקולל ביותר בשנה. הוריה התגרשו כאשר הייתה תינוקת בת שנה ולמרבה מזלה היא לא זוכרת את המאורעות שאירעו בשל גילה הקטן, אך העובדה שהיא לא ראתה את אביה כבר 13 שנים מכבידה עליה בכל יום מחדש. כאשר הגיעה לגיל שנתיים היא נשלחה אל ה-"פנימיה לפעוטות יצירתיים", כך קראו לזה המטפלות שהיו לה שם, ושם השתנו והסתבכו כל חייה. היא גילתה את קרבתה המשפחתית אך הרחוקה לחייזרים והתחילה ללמוד את סודותיו העמוקים ביותר של החלל. כאשר הייתה בת עשר סוני השתתפה במשימת החיפושים הראשונה שלה בחלל, אך זה לא הלהיב אותה במיוחד משום שתפקידה היחיד היה לצייר את מפות הכוכבים בגוש הכוכבים שאליו נשלחה. חוסר כשרונה בציור לא תרם לה במיוחד, וזה גרם לכך שלא נשלחה יותר לאף משימה עד היום. כאשר הגיע לגיל שתיים-עשרה היא נשלחה בפעם הראשונה לפנימיה (אמיתית), אך משום שהסתבכה ביותר מידי צרות שלא כרצונה היא סולקה ונשלחה לפנימיה אחרת, אך הפעם אכזרית הרבה יותר. קוד הלבוש האפרורי, האווירה המדכאת והשיעורים המשעממים דיכאו את סוני ולאט לאט הנחמדות שבה והיצירתיות החלו להיעלם, דבר שמרחיק ממנה חברים עד היום.
הערות/הארות/אני ממציא סיפורי רקע גם לנהגי אוטובוס: נ"ב:)
אבל אני לא מכירה דוקטור הו:(((
אני אחרטט
אוף יצא לי עצובבבבבב

הודעה זו נערכה ע"י Hermione Potter~ ב Oct 13 2024, 17:09 PM

--------------------
ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית

מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם!

הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3>

User Posted Image

טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם

🎗️

---------
פורסם ב: Nov 5 2024, 00:59 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 8427
מגדר:
משתמש מספר: 83134

CODE
שם + כינוי:רייצל
שם הדמות: תשאירו ריק, ייערך עבורכם
סיפור הרקע של הדמות שקיבלתי: לפחות 8 שורות
[COLOR=Navy]הערות/הארות/אני ממציא סיפורי רקע גם לנהגי אוטובוס:[/COLOR

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025