![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 04:46 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש איזו טיקטוקרית שאני אוהב את התוכן שלה
ולפעמים אני שולח לה בdm שאלות על דברים שנאמרו בסרטונים שלה והיא עונה אבל עכשיו היא שלחה לי הודעה בעצמה כדי לשאול איך מתקדם משהו שהזכרתי לפני שבוע וזה היה כ"כ נחמדדדדד הלב שלי התחמם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 12:04 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכננתי להמשיך לפתח את הפיצר של הינשופים בהפ+ אבל הכלבה שלי יושבת איתי על הספה אז אי אפשר לזוז
נצטרך לדחות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 14:52 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום נגמר לי מלווה היום אז שלחו אותי לעשות קניות ונסעתי פעם ראשונה לבדי ובעצמי לסופר ושרתי שירים בקול רם כל הנסיעה והיה נחמד
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 15:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 16:41 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי התלבטות גדולה
לעשות סיקור על סרט ממש ממש ממש ממש טוב שראיתי או חעשות סיקור על סרט ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע שראיתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 16:41 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה בולי לchatgpt
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 18:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השכרה אף אחד לא כתב פה כלום מאז 16
סי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 19:04 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Honestly same -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 19:22 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו אני לא צוחק
היו לי שתי גומיות בצד ימין של הפה ואכלתי ודיברתי ושתיתי ואז אחרי כמה זמן שמתי לב שאחת מהן נעלמה כךכלכךגלגתבתבתגתגתגתסתדתסתס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכלבה שלך חושבת שהיא חתול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 19:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"I'm a top" "I'm a bottom" okay?? The discs were more than you ever were??
רק רציתי לשתף כאן כי הצחיק אותי אבל למי שכתב את זה יש אבטיח בשם ויש לי משהו עם לא לתת לייקים לאנשים עם אבטיח בשם “im a top”, “im a bottom” . okay??. if im gonna be honest i??? dropped out of college?? found myself a whole new realm of knowledge??? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:03 PM
|
||||
אני מאשר את הטענה הזאת היא גדלה עם שלוש חתולות מסביבה, היא בייסיקלי חתול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:08 PM
|
||
ידעתם שינשופים יכולים להכיל עד 65536 תווים ביוניקוד סביר? כלומר, הוא לא יצליח להכיל 65536 אימוג'ים למשל
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:12 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ לא -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:25 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתה נספר כאחד החתולים? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |