![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:33 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בספירה הזאת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי לקח לי את הטלפון ולא נראלי שהוא יחזיר לי אותו לכנס
משהו יכול לתת לי את המספר שלו כדי שאני ידע איפה אתם? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 20:52 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לשלוח לי את שלך? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:08 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי חדשות מרעישות
הצלחתי לשמור את התוכן של הינשוף הישן ביותר עכשיו לבדוק כל מקרה קצה אפשרי לראות שזה באמת נשמר כמו שצריך ואז למחוק את הינשוף הזה מהפורטל ואז להציג אותו כמו כל שאר הינשופים ואז לסדר אותם לפי תאריך ואז לאפשר להגיב חזרה גם על ינשופים שנשמרו עם התוסף ולא קיימים בפורטל ואז לעשות שהבסיס נתונים הזה נשמר כל עשרים וארבע שעות או משהו ואז לעשות אפשרות לייצא את השמירה האחרונה של הבסיס נתונים ואז לעשות אפשרות לטעון קובץ מיוצא של הבסיס נתונים הזה ואז לעשות אפשרות למחוק את הבסיס נתונים ואז לעשות אופציה לבטל את הפיצ'ר הזה לגמרי ואז לכתוב הסבר ארוך ומפורט על כל הסכנות האפשריות בפיצ'ר הזה ומה לקחת בחשבון ואז לעשות הודעה קופצת של "אתה בטוח?" לפני שמאפשרים את האפשרות הזאת טוב יש לי עוד מלא עבודה מה אני קופץ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:34 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי 75% ממה שכתבת אבל מגניב הלוואי ויכולתי לעשות את זה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:39 PM
|
||||
![]() lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll |
באתי להגיב לך ואז הבנתי שאני מהמשתמש ניסויים אז חזרתי אחורה ובאתי להתנתק כדי לעבור למשתמש שלי ואז הבנתי שכתוב בחתימה שזה המשתמש ניסויים של ההנהלה אז עכשיו אני פה בקצרה נשארה לי מלא עבודה ויש לי עכשיו שבוע ממש עמוס מקווה לסיים עד סופש שבוע הבא -------------------- משתמש הניסויים הרשמי של ההנהלה. כן, יש כזה, וכן, צריך כזה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:44 PM
|
||||
בהצלחהה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:44 PM
|
||
אגב תעריכו את השם של המשתמש ניסויים הוא נהדר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 21:53 PM
|
||
האמת שראיתי והערכתי
רק חבל שלא שמתם לו pfp נחמדה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://m.youtube.com/shorts/PwmoAb7W84Q
איזה רנדומלי הוא הוא ישראלי😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:20 PM
|
||
לפעמים אמא שלי מספרת מקרה שהייתי בו או שיחה ביני לבינה או משהו כזה לחברים או משפחה, וכשהיא מספרת את הדברים שאמרתי, היא מנסחת את זה בצורת הדיבור שלה, וזה ככ שונה מצורת הדיבור שלי שזה תמיד מביך אותי ואני מקווה שלא יחשבו שזה באמת איך שאני מדברת
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:24 PM
|
||||
וואו ממש כשאתה ממש מתאפק לא להגיד שזה לא ממש מה שקרה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2024, 22:37 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו שאין לי כרגע טלפון אז אין לי מספר קבוע... אתה יכול לשלוח לי את שלך ואם אני לא אמצא אותכם אז אתקשר אליך מאיזה טלפון -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |