![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:01 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?😅 אולי אם יהיה מחבל ברכבת אז כן, אז נגיד מה שאת אומרת נכון, אבל אם יהיה נגיד xנo או משהו כזה ברכבת (חס וחלילה כמובן), או אפילו סתם ילדים בריונים שיציקו לך ברכבת, אם תהיי עם סבא שלך לא יקרה לך כלום, בלעדיו כנראה שה לא כל כך יפחדו לעשות משהו. חוץ מזה שאם יהיה מחבל או אזעקה ברכבת, את תיכנסי ללחץ, ואם תיהיי עם סבא שלך הוא יוכל להרגיע אותך ולהכווין אותך מה לעשות, מה שיעלה את הסיכוי שלך לשרוד בהרבה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:02 PM
|
||||
פהפהפהפה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:11 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אתה מכיר את כל השירים משם שאנחנו לא נבלבל אותך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:15 PM
|
||
בטח
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:37 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז נכון קלרה בואו? היא לא רק שיר חולף קראנו על קלרה בואו ומסתבר שהסיפור שלה מזעזע היה לה כישרון נפלא אך הוליווד זנחה אותה משום שניהלה רומנים עם עמיתים (שלצורך הבהרה כרגע זה קורה *תמיד* בהוליווד) ומשום שאיך לא אישה מצליחה- היו שמועות על הנטייה המינית שלה משום שגר עם מזכירתה וזה הזכיר לנו את טיילור סוויפט בכמה מובנים, ויותר מזה זה הזכיר לטיילור את עצמה " יו לוק לייק קלרה בואו" מדבר על הרעש הסביבתי. אם אתה מעוניין לדעת בואו ניסתה להתXבד ב1949 כשבעלה ניסה לרוץ לנשיאות והיא טענה שהיא לא מסוכלת עם הלחץ הציבורי. היא אושפזה בכפיייה ומתה מ"התקף לב" זה הלחיץ אותנו ואם אתה שומע את שאר השירים באלבום זה מתחבר לתמונה הזויה "אני כל כך אומללה ואף אחד אפילו לא יודע" (שנדבר על זה שאת המשפט הזה היא אמרה בשמחה מזויפת????) ואם שירים כמו דאון בד ובאט דדי איי לאב הימ זה מפחיד. אנחנו קצת דואגות. היא האיידול שלנו דייי: ![]() -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:38 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עייפות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:41 PM
|
||||
שיואוו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:46 PM
|
||
קראת?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:46 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:53 PM
|
||||
מה אתה חושב אוף אם זה זה נכון אפילו קצת אנחנו נמות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:57 PM
|
||
אני לא יודעעעעע
זה באמת מפחיד אבל כאילו טיילור בין האומניות המצליחות, אתן כאילו אומרות שהיא כמו קלרה בואו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:58 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגרררר
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:58 PM
|
||
מור
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 21:59 PM
|
||||
יורדים עלייה ומבטלים אותה כי היא יוצאת עם הרבה גברים היא משקיעה את כישרונה את חייה ואת נשמתה בקריירה ומחפשים סיבות לשנוא אותה כי היא אישה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |