![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:06 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו גם בשיר קלרה בואו יש שורה של "יו לוק, לייק, טיילור סוויפט" ממהמהמהמה לא טיילור שליייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:07 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ק'ורה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:07 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק!! בכל השירים שלה היא לוקחת את עצמה כמו שהיא הייתה לפני הפרסום חוץ מבשיר הזה אוי זה כיף לפתח תאוריות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:11 PM
|
||
לא יש לה עוד כמה אחרי הפרסום
גם בדליקט היא מדברת על זה שלא רואים אותה באמת בפרסום וגם דליקט מתקשר לזה יואווווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:13 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שזה בגלל שהיא אישה ככל שאדם יותר מפורסם, ויש עליו יותר תשומת לב, ויש לו יותר מעריצים, ככה יש עליו גם תשומת לב רעה אנשים אוהבים לשפוט אנשים אחרים, במיוחד אנשים שהם לא באמת מכירים, אז ברור שהם ישפטו גם את טיילור טיילור היא בן אדם פשוט טוב- לא נקלעת לבעיות תקשורתיות, היא נחמדה בראיונות, אין ככ הרבה מה לשפוט אותה וסיבה לא לאהוב אותה, אז אנשים מוצאים את מה שהם מוצאים, וזה היסטוריית האקסים שלה אין טעם להקשיב לאנשים האלה, הם סתם משועממים (לא ממש מכירה שירים של טיילור אז גם לא מצאתי סיבה לקרוא את הפסקה הארוכה שלכן, אז אין לי הקשר מלבד התגובה הזאת) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:16 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גמורה מעייפות מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:24 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן נכון אבל תדבר על הסגנון שלה בדרך כלל היא לא נועה קירל שרק שרה על כמה שהיא מצליחה נכון???? גם ידעת שהבגדים שטיילור לבשה בקליפים של טטפד הם בגדים שקלרה בואו לבשה בזמן האשפוז??? (וגם העובדה שבקליפ של קלרה בואו היא פיזית על שולחן ניתוח) @אלכס- לול היא זוכה להרבה יותר הייט מכל זמר גבר אחר מצליח יותר או פחות זה עצוב -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:30 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כי אני שומע את suit וטום וג׳ק מספרים שהם הלכו לכנס הזה של יוטיוב ושהיה הרצאות משעממות ואז הם אמרו אה לא בעצם הביאו את הבן אדם הזה שהוא המנטליסט הכי טוב בעולם… ליאור
ווטפאק מה ליאור סושארד עשה שם😭😭😭😭 כאילו כנראה הוא הרבה הרבה יותר מפןרסם ממה שחשבתי כאילו אבל זה ככ הפתיע אותי לשמוע שם ישראלי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצליחה לחשוב על אף זמר גבר שמצליח כמו טיילור
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:32 PM
|
||||
האמת שהזמר הכי מושמע בספוטפיי הוא דה וויקנד כן מה ששמעתם אבל יש מלא גברים זמרים מצליחים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:33 PM
|
||||
כן נועה קירל היא בן אדם ממש טוב ויחסית למוזיקה הישראלית המודרנית יש לה מוזיקה ממש טובה, אני לא מעריץ גדול של השירים שלה אבל היא ממש אדם טוב. מההההההההההההההההההההההההההה אומייגד את האמת שטיילור לא מקבלת הרבה הייט, רוב ההיט זה בגלל הסוויפטים ושכולם אומרים שהם משוגעים וכזה, למרות שסתם מוציאים אותנו רעעע. אבל כן בסוף היא מפורסמת רצח ומה לעשות שיש מגעילים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:35 PM
|
||||
יאפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:36 PM
|
||||
מההההה אוףף כשטיילור הוציאה את TTPD היא עלתה למקום ראשון בהתחלה ואז שני, עכשיו היא כבר רביעי וזה ממש מעציב אותי כל פעם שהיא יורדתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שזה רק אני😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 22:38 PM
|
||||||
נועה קירל פשוט שרה על זה שהיא מצליחה אנחנו לא מרגישות סימפתיה זה קצת הורס לנו ![]() רק היום חשבנו על זה זה הזוי האמת שאנשים ממש שונאים אותה שאלנו הייטר שלה שהוא במקרה אבא שלנו והוא אמר שאנשים שונאים אותה בגלל "שהיא הצליחה יותר מידי בלי כישרון או יופי מיוחד" ![]() ![]() ![]()
היא פאקינג הזמרת החמישית הכי מושמעת מה לעזאזל אנחנו עושות חרם על כל מי ששונא אותי מבחינה עקרונית -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |