![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:00 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנשנוש כאילו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:03 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כלא בסלט תמיד כשאני אוכלת עגבניה כמו תפוח צוחקים עליי :,) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה העולם טמבל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:04 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה לחלוטין אין על ירקות אני אוהבת לאכול חסה עם לימון ומלח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:05 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלת השאלות. ואם נמצאת התשובה אני אשמח לקבל אותה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:06 PM
|
||||
זה פשוט לא נוח למה לא פשוט לחתוך את זה לרבעים ואז לאכול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:07 PM
|
||||||
המורה שלי להיסטוריה נהגה תמיד לומר "העולם סובב סביב כסף ואנשים מטומטמים"
לא יודעת, זה יותר טעים ככה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:09 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשבילי גזר זה החיים
אמרתי את זה ואומר את זה שובבב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:11 PM
|
||||
גזר זה שקר אחד גדול הוא לא עזר לי בשיט עם הראייה ואכלתי מלא כילדה הרגשתי נבגדת -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:12 PM
|
||||
לצערי המורה שלך דיי צודקת טריגר טמטום או מה שזה לא יהיה: https://13tv.co.il/item/news/politics/state...2vip-904302712/ זה מה שגרם לי להגיד שהעולם מטומטם דרך אגב. טוב בתיאבון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זה שיר שהיא העתיקה😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:20 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןן
אבל לא אכפת לי מהשיר אכפת לי מהקליפפ היא הצחיקה אותי רצח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל החיים שלי היו בנויים על זה שיהיה קר מחר
אם לא קר מחר בבוקר אני לא בא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:29 PM
|
||
ג׳ק וטום הם הדואו המושלם כי לג׳ק יש ibs וטום לא מפסיק להשתין על עצמו
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 20 2024, 23:50 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש ברור לדעתי שיש לזה קשר, זה שהיא מפורסמת ומצליחה לא מגן עליה ממיזוגניה טיילור רחוקה מלהיות מושלמת כמובן ויש על מה לבקר אבל בכל זאת הרבה מהביקורת שהיא מקבלת קשורה לזה שהיא אישה. לאף אחד לא אכפת כשמפורסמים גברים יוצאים עם הרבה נשים, אף אחד לא מתלונן על זה שגברים כותבים את רוב השירים שלהם על חברות נוכחיות/אקסיות, ובאופן כללי היא לא מיוחדת באופן שבו מבקרים אותה באופן שלא היו מבקרים גברים (כמו הרבה מפורסמות אחרות) חוץ מזה שהפאנבייס שלה מקבל ככ הרבה הייט, בעיניי, כי הוא מורכב כמעט כולו מנשים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |