![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 00:26 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מסכימה, אבל מצד שני: כולם ביקרו את דיוויד בואי על איך שהוא התלבש כולם ביקרו את פרדי מרקורי כי הוא היה גיי וכי הוא עשה מסיבות גדולות והיו לו מלא בני זוג כולם ביקרו את נירוונה על הנושאים הרגישים עליהם הם שרים מלא ביקרו את צורת הריקוד של אלביס (ואת ההתמכרות שלו אבל זאת באמת לא הייתה אשמתו, אלא אשמת האמרגן החרא שלו) וכו וכו וכו להיות מפורסם משמע להיות מרכז תשומת הלב של אנשים את לא יכולה להיות אחת הזמרות הגדולות של העשור, אם לא ה- ושלא ירכלו עלייך או שיהיו לך קהל שונאים או שישפטו אותך או וואטאבר זה בא עם העבודה אני לא תומכת בזה אבל it is what it is והם ידעו לאן הם נכנסים -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 00:30 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אומרת שמבקרים אותה *בגלל* שהיא אישה, אני אומרת שהסיבוצ הספציפיות שעליהן מבקרים אותה הן הרבה פעמים סיבוצ שעליהן לא יבקרו גברים ברור שמבקרים כל אחד שמתפרסם, אבל לא הכל אותו הדבר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 00:37 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, את כנראה צודקת בכל מקרה, אני לא מתה על השירים שלה, אבל אני חושבת שהיא ממש מתוקה ואני ממש מעריכה אותה על הדרך שהיא עברה וגם שהיא אחת המפורסמות היחידות בימינו שלא נקלעת לסיטואציות בעייתיות (היא והארי סטיילס וכנראה שזהו) אז אני שמחה שעוד נשארו אנשים טובים בעולם הזה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 06:58 AM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור לכולם.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 07:59 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 08:31 AM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך עוצרים התקף חרדה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 08:48 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוצאים למקום עם אוויר, מסיחים את הדעת במשהו שאוהבים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 08:58 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייייי אייקון
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 09:10 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גוד מורנינג איקון
אני ורומיה יצאנו -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 09:11 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טיול
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 09:53 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה אורה איבדתי אחרי שהבקבוק מתכת נפל לי על הרצפה פעמיים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 10:23 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להעיר את הדס או לחכות שאני הגיע לאיקון
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 10:27 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טו לייט הקדימו אותך :) -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 11:17 AM
|
||||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה ממש מעצבן אותנו הטיעון של "כל השירים שלה על האקסים" כאילו יש לה הרבה שירים על אהבה ואקסים נכון אבל זה בגלל שכל זמר.ת כותבים בעיקר על אהבה/שיברון לב. זה הגיוני וקיים וגם יש זמרים שכותבים ה ר ב ה יותר ממנה על הנושאים האלה. כאילו יש לה מלא שירים שלא קשורים אבל אבל הייטרים לא באמת מכירים את השירים שלה הם מכירים את שייק איט אופ (שהוא לא אקס אגב), בלנאק ספייס (וגם זה רק חלק קטן ממנו), Cruel summer ואם זה יש מזל גם 22 כאילו אנחנו חושבות שאוליביה רודריגו או דה וויקנד הזה שרים הרבה יותר על אקסים.ות
נכנסים לחדר מתעצבנים בוכים לכרית ואז שמים את השירים שמרגיעים אותך -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 11:27 AM
|
||
היי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |