![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 14:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=175895
הצביעו והשפיעו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 14:53 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להצביע לעצמי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 14:54 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיררר לא היית באייקון, נכון? חברה שלי שלחה לי סרטון מהמפגש והיה שם מישהו שהזכיר אותך במראה, אבל לדעתי זה נתנאל -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:00 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו סרטון של אוניסף מהאייקון
שמענו בסרטון דיבורים שהסתכמו בה "עירןני א? זה עירוני א כן? עירוני א" -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:06 PM
|
||
אוף הייתי נותנת הכל כדי להיות באייקון עכשיו
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:13 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני3>
מיום ליום אני בטוח יותר ויותר שטיילור בעד ישראל גם בשיר הזה קלרה בואו יש "you, look, like stivy nicks" שסטיבי היא השראה גדולה לטיילור והיא גם תומכת ישראל. ועוד משהו שמצאתי שהוא ב100 אחוז צירוף מקרים אבל לא משנה כי זה גם מגניב, סטיבי נולדה במאי 1948, שזה מתי שהוקמה המדינה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:15 PM
|
||||
הו וואו אפילו אני לא עד כדי כך סטוקרית -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:24 PM
|
||||
אחי טיילור סוויפט השתתפה בהתרמה למען אזרחי עזה אין פה כל כך הרבה מקום להתבלבל @מוריה אני לא הייתי באייקון לא יודע את מי ראית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:28 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא!!! היא בסוף הלכה לאכול פיצה עם סלינה וגםםםםם היא פתחה שולחן במסעדה ישראלית זהב אם אתה מכיר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 15:44 PM
|
||||
חצי מהמאבטחים של טיילור ישראלים כאילו זו עובדה ויש לה חברים יהודיים וכדומה זה לא היה התרמה זה היה מופע סטאנדפ שחלק מההכנסות שלו הלכו לתושבי עזה, כן צודק לא יודע מה לומר על זה האמת, אה אבל היא הלכה באמצע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 16:27 PM
|
||||
כפרה סלינה גומז היא פרו פלסטינית פר אקסלנס מספיק זה שהיא הסתובבה איתה כדי רק להצדיק את מה שאמרתי והיא כן הלכה למופע סטנדאפ ההוא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 16:46 PM
|
||||
היא לא הלכה למופע סטנדאפ בסוף ויש לה גם מלא חברים יהודים זה די 50:50 @ניתאי- יס אגב אתה רוצה לשמוע את הרעיון שלנו למפ למוזיקה ולשפוט כמה מטומטמם זה??? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 17:11 PM
|
||||
אתה צודק אבל אני רק אומר לפי מה שהיא אמרה באמת: ב2014 סלינה כן התבטאה נגד ישראל אבל במלחמה היא פרסמה פוסט ניטרלי שאומר שהיא לא בעד שום צד. אני לא בעדה וכולנו יודעים שבתכלס היא כן אבל זה מה שהיא אמרה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 17:12 PM
|
||||
היא כן😭 כןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 17:14 PM
|
||||
אה וואו אנחנו לא מעודכנות אבל אתה יודע מה???? מה זה משנה???? אסור לה לצחוק??? אנחנו שולחות לך הפ רגע -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |