![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:30 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת האמתי להדס שאת היא ואני בכלל ראיתי תמונה שלך ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אשקר הייתי לחוץ בשניה שנפגשנו היא התחילה לומר לי משהו בהיאת ואז היא ראתה את המדבקה של הלשון פניה והייתה כזה ״אה סליחה שהנחתי״ ושינתה מהר וזה היה נחמד כן!!!! בואי לעולמות וגם פרח ישכנע ואז נהיה כל הכל ביחד ברצינות עכשיו אייקון זה מקום כזה מדהים אם אתה גיי אני באמת פשוט שמח איך אנשים יכולים להסתכל על כל האנשים שם ולכעוס זה כל כך יפה הלוואי שהיו יותר דברים כמו אייקון ועולמות כי זה באמת פשוט מקום לבוא ולהיות אתה ואף אחד לא ישפוט אותך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:33 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
גודאמיט נכון וכן למה האייקון וזה צריכים להיות ה"סייפ ספייס" היחיד -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן למה כולכם הולכים להתגייס פתאום זה נראה לכם נורמלי ממש אגב משהו שאני ואינפי דיברנו עליו היום צריך שיהיה איזה סימן שרק גייז ואלייז יכירו ופשוט נעביר את זה מפה לאוזן ונשמור על זה בסוד מהומופובים ואז נוכל לשים צמידים עם הסימן הזה או סיכות או לא משנה מה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:36 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינפי תבדוק את כרום
פלוס מה זה Pananintegral? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:37 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כן איכס אל תעזבו אותנו לצבא ההתקפה לישראל הזה שלא אכפת לו מליטרלי אף אחד כולל עצמו כן אינפי מה אתה חושב שאתה עושה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנשים פלג תעשו קיקסטארטר או משהו אני ככככככ בפנים בבקשהההה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן יש שם כזה ווייב כיפי וכולם פשוט הם אני מתה על זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:38 PM
|
||||
כל כך אבל --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:39 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שהייתי ככ מעט באייקון היום
עד שהגענו לשם היינו כבר עייפות וחברה שלי היתה צריכה לחזור וזה בעולמות אני צריכה לבוא ליום ולהרצאות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:39 PM
|
||
בלי קשר בא לי להתאבד מישהו שם בפול ווליום שירים חסידיים כאלה מחוץ לבית שלנו ואמא שלי הזמינה משטרה והם לא עושים כלום
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:40 PM
|
||||
אה בטח למה לא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
הלכתי לראות אגדות המחר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אבל אפשר לדבר על זה שwe are having a conversation בלטינית זה in colloquium venimus (לפי דואולינגו) וזה מתורגם מילולית לwe walk in a conversation
איזה שפה יפה אבל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וואי וגם בכאילו שלוש דקות שהייתי איתכם הייתי ככ אוקוורד וכזה אאא
אני צריכה לעבוד על שה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2024, 22:42 PM
|
||||
מה אני קשור לקיקסטארטר אגב למה צריך קיקסטארטר בשביל להעביר קוד מפה לאוזן? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |