![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:06 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
האנטי שלו פה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:25 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי הביטלס טיילור סוויפט לא הייתה קיימת מותק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:28 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי את זה גם כשזה קרה אבל זה הצחיק אותי אז אני אגיד את זה שוב
באייקון הלכתי לשירותים והלכתי מהר אז נכנסתי לשירותים בלי לראות את השלט (כאילו היה כתוב בחוץ שירותי נשים אז נכנסתי) ורק אחרי שיצאתי ראיתי שכתוב ״הכניסה היא לפי זהות מגדרית״ אז טכנית אני טרנס שעשה כאילו הוא סיס כדי להיכנס לשירותים הלא נכונים שזה השירותי נשים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:28 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא סומך על אנשים שקוראים לביטלס ״החיפושיות״
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:33 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פספסתי מפגש
פאקינג פיספסתי מפגש אני כועסת על עצמי מתי המפגש הבא הולך להיות? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:41 AM
|
||||
חיפושיות הקצב~ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:42 AM
|
||||
הכל בסדר יהיו עודדדדדד המפגש הבא יהיה בעולמות, זה בפסח --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:44 AM
|
||||
🤫🧏 --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:45 AM
|
||||
אתה סו-גמה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:46 AM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחחח יפה יפה אני סו-ואג --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:47 AM
|
||||
ככ לא בסדר מצידך בטח אנשים ראו אותך ופחדו להיכנס לשירותים מחשש לחיבוקים מה חשבתם פשוט לא יפה מצידך -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:47 AM
|
||||
לא הבנתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:48 AM
|
||
אבל אוף עולמות
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:49 AM
|
||||
Swag --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 10:51 AM
|
||||
איכשהו לא הכרתי (אז מצאתי בגוגל) אבל יפה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |