![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 13:52 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רננה: אני רוצה לשבר עם הדש אבל אני רוצה לידבר עם הדש אבל הדש
אני: אי אפשר לילה טוב לך רננה חופרתתתתתת וכתבתי לך את זה עם המבטא התינוקי😏 -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 13:53 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח התגעגעתי אליההה אז תני לה לדבר עם הדש חחח -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 13:54 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה מרגיש ממש לא בנוח להרבה אנשים להיות בשירותים עם מישהו מהמין השני וזה גם יכול לפתוח דלת להטרדות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:00 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר דיברנו על הרגשה בטוחה
אתם יודעים איפה כל הנשים מרגישות בטוחות? בדונט וורי דארלינג -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:00 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר סורי יצא לנו פעמיים (מה שאומר שזה נכון!!)
הודעה זו נערכה ע"י Little Freak ב Oct 22 2024, 14:01 PM -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:03 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם הנקודה הראשונה אני מסכים איתך במאה אחוז לגיטימי לגמרי. הנקודה השניה תמיד הצחיק אותי שנותנים את זה בתור דוגמה כי כאילו זה לא כאילו בשירותים רגילים יש שומר שעומד בחוץ ובודק מה יש לך בין הרגליים לפני שהוא נותן לך להיכנס פנימה. אין שום דבר שעוצר אישה מלהיכנס לשירותי גברים או גבר להיכנס לשירותי נשים חוץ מכאילו כבוד ונימוס בסיסיים ששניהם לא ממש דברים שקיימים אצל מטרידים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:08 PM
|
||
פילפילון אפו ארוך
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:19 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשים אחרות יראו שגבר נכנס לשירותים ויגידו לו לצאת לרוב בשירותים מגדריים אתה לא יכול לדעת אם מי שנכנס יכול להיות כאן או לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני ממש מסכים אף אחד לא מונע מגברים להיכנס לשירותי נשים כבר עכשיו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע אבל זה עדיין היה התירוץ הכי מטומטם ששמעתי כי אפילו אם יגידו לו לצאת הוא לא חייב לעשות את זה. חוץ מזה גם אישה יכולה להטריד אז אולי הדבר הכי טוב זה פשוט לשים שירותים נורמלים ולא חדר מלא בתאים קטנים שלא סגורים לגמרי אפילו. וחוץ מזה אם יש מספיק נשים בשירותים בשביל לראות אותו ולהגיד לו לצאת כנראה יש מספיק נשים בשירותים בשביל שהוא לא יוכל פשוט ללכת למישהי ולהתחיל לגעת בה מול כולם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:26 PM
|
||||
כןן!! שיהיה פשוט תאים נורמלים גדולים יחסית שפאקינג יש כבר בתוכם כיור -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:26 PM
|
||||
כן זאת ליטרלי הסיבה שאני תמיד מעדיף שירותי נכים אלו השירותים הציבורים הנורמלים היחידים בעולם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:28 PM
|
||||
אהאה גם אם בנות צופות בנו זה לא הכי נעים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:28 PM
|
||||
כן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 14:49 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד ג'ימבו ג'יי ועומרי נראים בול אותו דבר
@ליה, זה סרט מדהים עם סוף מבאס -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |