![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט לשניהם יש קרחת זה הכל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@סופי זאת הודעה שכתבתי פה לפני כמה זמן
יש הרבה דברים לגבי טרנסים שאני חושד שהם לא אמיתיים כי פשוט אני לא שומע אף אחד מדבר עליהם וזה הזוי לדעתי ידעתם למשל שמספר המקרים של נשים טרנסיות שהתקיפו נשים בשירותים (לפחות עד 2023 רק ביוקיי אין לי מושג איך זה בארצות הברית וכמובן שאני מדבר על מקרים שדיווחו עליהם) היה אפס? לא אפס נקודה משהו אפס ליטרלי אפס לא היה בכלל ולא רק שלא היה בכלל, אחוז הנשים הטרנסיות שהותקפו היה יותר גבוה מאחוז הנשים הלא טרנסיות שהותקפו אז בעצם לקחנו קורבן והפכנו אותו למקור של הבעיה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:11 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שזאת לא הנקודה ואני מן הסתם מסכימה איתך אבל איך מספר מקרים יכול להיות אפס נקודה משהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:15 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
"היי בואו נשים מצלמות בשירותים וככה זה יעזור למנוע הטרדות"
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:16 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז חוזרת בי מהנקודה של ההטרדות אבל הדבר הראשון שאמרתי על זה שזה מרגיש מאוד לא בנוח להיות עם מישהו מהמין השני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:20 PM
|
||||
אה התכוונתי כנראה אחוז הנשים או משהו😭 --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:21 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי זה לא לגעת בה מול כולם זה להיות במקום פרטי של בני המין האחר וזה יכול לגרום לאנשים להרגיש מאוד לא בנוח, ואחרי הכול כל הרעיון של שירותים נפרדים זה שאנשים ירגישו בנוח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:22 PM
|
||||
אני מבין אבל גם לזה אין ממש פיתרון כאילו אם אני טרנס ואני נראה לגמרי כמו כל בן סיס ממוצע יש לי זקן לא יודע לאיזה שירותים אני אמור להיכנס? כי לא נראה לי נשים ירגישו עם זה בנוח בגלל זה בד״כ טרנסים נכנסים לשירותים שבהם לא יסתכלו עליהם מוזר בלי קשר למגדר או המין שלהם --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:26 PM
|
||
נגמרה לי הסוללה החברתית לכל החיים אני ככ רוצה ללכת הביתה ולא לעשות כלום או לגלול
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:28 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי יש הבדל בין טרנס שעבר שינוי גופני לבין טרנס עם גוף נשי (וכמובן גם להפך) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:29 PM
|
||||
היי מתי התחלת לקחת סמים חוקיים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:31 PM
|
||||
חוקיים עוד לא כאילו אבא שלי גם יושב בצד בטלפון האם זה אומר שמותר גם לי --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:32 PM
|
||
אני מחכה שיגיע השלב ההסדר
מה איפה אתה הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 22 2024, 15:32 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:32 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה אבל אני מרגישה שעושים מהעניין הזה בעיה ככ הרבה יותר גדולה ממה שהיא באמת כמה אנשים טרנסים אתם כבר פוגשים ביום יום שלכם הם גם ככה קבוצה קטנה ומאוד מופלית ואני חושבת שבשביל הסיכוי של פעם במיליון אפשר לסבול אי נוחות של דקה וחצי מהחיים שלכם ויש ככ הרבה דברים יותר רלוונטיים וחשובים להתעסק בהם לפני שמגיעים לזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:33 PM
|
||||
גם אם תפגשו אותם מתישהו בשירותים ואיכשהו תזהו שהם טרנסים רוב הפעמים לא יקרה שום דבר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |