![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:34 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי לדבר עם האקסית שלי היום
תגידו לי שאני לא מטומטם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לחלוטין נכון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי לדבר עם האקסית שלי היום
תגידו לי שאני לא מטומטם זה שלח בדאבל אז זה אומר שזה ממש חשוב הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Oct 22 2024, 15:35 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הבעיה היא הטרדות בשירותים, לא אנשים טרנסים וזה שאנשים מתמקדים ככ הרבה בטרנסים ולא בלפתור את ההטרדות רק אומר שזה הסחת דעת לבעיה הרבה יותר גדולה ושלא באמת אכפת להם מהמוטרדים בכמ היה שם גם שירותים יוניסקס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אם מדברים על הטרדות מיניות זאת כבר בעיה אחרת שממש לא קשורה ספציפית לטרנסים ואם לא אז כאילו כן מה כבר יקרה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקרה הזה לשירותי גברים כדי למנוע אי נעימויות אבל לא על זה דיברתי דיברתי על השירותים באייקון שיש רק שירותים מגדריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
צריך לומר לך פעמיים? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הם הקבוצה הקטנה למה הם צריכים לגרום לאחרים אי נוחות במקום ללכת לשירותים שפיזית יותר קרובים למין שלהם ולהרגיש אי נוחות לדקה וחצי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דודים שלי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:36 PM
|
||||
זה לא נכון אבל היו שני שירותי יוניסקס אחד ליד השני ראיתי אותם אחרי שהלכתי לשירותים הלא נכונים --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:37 PM
|
||||
אוי באתי לומר שגם אתה יכול להיות בטלפון אבל אתה כבר בטלפון -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:38 PM
|
||||
כן זהו אני יושב עם כזה אמא שלי ודודות שלי והן מרכיבות פאזל ממש ממש גדול ואין לי כוח להסתכל על זה אפילו --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:38 PM
|
||||
ככ עדיף אייקון -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא טרנסית בעצמי אבל ממה שאני יודעת (סליחה אם אני אומרת דברים לא נכונים אנשים שיודעים יותר טוב תתקנו אותי) משהו כזה יכול לגרום להרבה דיספןריה שזה קצת יותר קשה מאי נוחות בקטנה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:41 PM
|
||||
כל כך אני חושב ממש הרבה לאחרונה על זה שאם אני ארצה לצאת עם מישהו אני אתטרך למצוא מישהו ממש ממש תומך להט״ב ויש בישראל בערך חמישה וכולם מפה --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |