![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:49 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הכנסייה!!!! -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:50 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה מטומטמם בטירוף -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:50 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע על אומנות אני לא ידעתי מה לומר אז שאלתי אם הארטסטייל שלה השתנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:51 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה נהיה בקורונה כשלכולם היה משעמם בבית אז הם החליטו שבא להם משהו מעניין בחיים גם הומואים זה ככה לא ידעת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:52 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך מצחיק לדבר עם האקסית שלך באמצע החיים על אומנות מה היא ענתה? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואתה יודע למה עכשיו יש? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
התכוונתי רפורמים כי גוגל תיקון ה#₪ @#₪# כאילו כן כבר רבים על המושג "מדינה יהודית דמוקרטית" מאז קום המדינה שואפים להגיע לזה אבל זה לא אפשרי להגיע לזה אז מחפשים מוסכמות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ״מה אני אעשה היום….. אולי אני אהיה הומו״ אתמול באייקון אמרתי לאינפי שאני כבר לא מרגיש מיוחד פה אז נראה לי כני אפסיק להיות גיי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כל השירים הטובים בעברית עם קללות
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:54 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת גאומטריה
למה אנשים מתעסקים בלהיות הומופובים כשאפשר להתעסק במה שבאמת בעייתי בחיים כמו גאומטריה למשל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:56 PM
|
||||
הא פאק לא הייתי קיים לפני הקורונה זה מסביר את זה שבקושי יש לי זכרונות והאלה שיש לי מוזרים @סו אממ כי הפופ הומו!!! -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:57 PM
|
||||
אני יום אחד ב2021: -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 15:59 PM
|
||||
לפי דעתי הפאנס הכי איכותיים מה שנקרא אהבה שלא תלויה בדבר ![]() @נעמי וואלק כן צריך יותר מתמטיקאים בעולם מאשר הומופובים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 16:00 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי שלא מפה לשם היא ביקשה ממני לבטל את החסימה שלה באינסטגרם כדי שהיא תוכל לשלוח לי כמה מהציורים האחרונים שלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 16:00 PM
|
||||
רוצה לעזור לי בגאומטריה פליז -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |