![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 17:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בשלב הזה הוא אמר הכל הוא עשה הכל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 17:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך רוצה הביתה זה כ״כ לא בשבילי פה
יש פה רק מישהו אחד שנראה בגיל שלי אבל הוא לא מהמשפחה שלי הוא כזה שכן שלהם או מדהו אז אסור לי לדבר איתו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:00 PM
|
||
חבל שלא ביקשתי שרת חדש אבא שלי בדיוק בא לאמא שלי והודיע לה שאנחנו הולכים
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:08 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
נופ נופ אני שונא שירותי גברים הדבר הכי מגעיל בעולם אני תמיד מתאפק עד הבית מה זאת אומרת אסור לך לדבר איתו היית צריך לבקש שפלג יצור את האתר מחדש הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 22 2024, 18:09 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ביביסיטר על 5ילדים מופרעים
איך עושים את זה 2ילדות בנות שלוש ועוד 3 בני 7 ו5 קשה ליייי וב20 יש לי עוד ביביסיטר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:19 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי בנות פשוט היו נכנסות לשירותי בנים חופשי כאילו זה שלהם איזשהו יום הייתי בתא בשירותים ושמעתי שתיים נכנסות אז עשיתי קול ממש עמוק בכוונה ואמרתי בקול רם "בואנה בני עוד פעם אתה עם הצ'וצ'ות?" הן לא חזרו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:21 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחח אני מתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:27 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה בדיוק מה שסיפרתי שקרה לי חחחח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:27 PM
|
||
אני צריך קראש חדש
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:28 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינפי אתה יודע על מה חשבתי עכשיו ? שנפגשנו במציאות ולא חשבתי על להראות לך את השיר ששלחו לי בוואטסאפ על אינפי שיצרו בai. ההזדמנות הבאה - בפסח (בכפוף למועדי ב של שנינו כנראה) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:29 PM
|
||||
תגובת השנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:30 PM
|
||||
נופ היו שם ממש הרבה נשים כאילו רק נשים כמעט כאילו זה שירותי נשים --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:30 PM
|
||||
נווו גם לי זה היה ככה כשנכנסתי לתא לא היה אף אחד כשיצאתי היו מלא נשים ואפס גברים חוץ ממני שתי הסבתות היו רק האלה שענו לי כששאלתי אם זה שירותי נשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:33 PM
|
||||
….רק שאצלו זה היה שירותי נשים באמת --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 18:34 PM
|
||||
אה אוי הבנתי הפוך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |