![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:50 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שעם המשפחה שלי אין לי מושג איך להתכתב רק עם אחותי אני יודעת, וגם זה התחלנו רק השנה אנחנו מדברים מלא פנים אל פנים אבל בקושי בהתכתבויות אם אני צריכה משהו מהם, אני מתקשרת -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה וואי לדבר עם אחותי בהודעות זה כזה מצחיק זה כמו בן אדם אחר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:53 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יעבוד -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:53 PM
|
||
יש לי רצון ממש חזק לשמוע שירים בעברית אבל אני לא מכירה מספיק כאלה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:55 PM
|
||||
לא יודעת, דווקא עובד לי מצוין עם אבא שלי לא ניהלתי איתו שיחה אמיתי נראלי יותר מחצי שנה... ביומיים האחרונים לא החלפנו אפילו לא מילה אחת אבל גם לפני יומיים, השיחות שלנו זה רק ''איפה אמא?" ''לא יודעת'' ושתיקה נצחית עד הפעם הבאה... אני לא מתלוננת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:56 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:56 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להכין לך פלייליסט? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:57 PM
|
||
האמת שאני לא מבין את זה תמיד מעצבן אותי שאני מספרת משהו ואני אומרת "שאלתי את אבא שלי" או משהו ואנשים תמיד מופתעים כי כאילו זה שאנחנו רבים אומר שאנחנו לא מדברים
כאילו הוא אבא שלי ואנחנו גרים באותו בית ברור שאני מדברת איתו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן!!!!! אני אשמח ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כעיקרון גם לא לא כזה אכפת לי אני ממש סבבה ואבא שלי בא אלי לפני כמה זמן וצעק עליי שאני חצוף שאני לא מדבר איתו ואני רק בחדר שלי כל היום (הוא חוזר הביתה בשבע) ולא מדבר עם אף אחד ושהוא רוצה לדבר איתי שזה לדעתי דבר מצחיק לומר אחרי שבשמונה השנים האחרונות הוא לא ניסה לפתוח איתי שיחה שלא קשורה לעבודה שלו או למתמטיקה או לשמאלנים אפילו פעם אחת אבל למה לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:58 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו אני יכול לנסות להתקשר אני מניח אבל הוא תמיד עובד או ישן ואני לא יודע מתי אפשר לתפוס אותו + בכל פעם שהוא מתקשר (מה שלא קרה אפילו ביום הולדת שלי!!! זה עד כמה זה נדיר) אני תמיד עסוק אז איידונואו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:59 PM
|
||||
זהו שאצלי זה לא ככה בגלל שאבא שלי לא דיבר איזה חצי שנה עם אחותי הגדולה (בגלל שהיא נשרה מהלימודים והתחילה ללכת עם מכנסים ) יש לו אשמה אז הוא מנסה לשמור איתנו על קשר טוב ואם אני לא יוצאת מהחדר שעה אז הוא נכנס ושואל למה אני לא יצאתי מהמיטה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 21:59 PM
|
||||
כי היי, אם אפשר לצעוק ולהפיל את האשמה עלינו אז למה לא בעצם? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:00 PM
|
||||
זה שהוא צעק עליך שהוא הביעה את הדעה שלו זה הכי דפוק השניה הוחכת לעצמך למה הילד שלך לא רוצה לדבר איתך -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |