![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:44 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שהאיבנט החדש של מיזוקי ככ מפחיד
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://open.spotify.com/playlist/47jifDgp4...=e-m4PRGxRBQmiv https://open.spotify.com/playlist/2Z51XhRhJ...=e-5uMJY7D6SMma אני לא מרגיש שזה היה שנה שעברה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לדעת כמה סליבריטאים שהערכתי מצדדים בעזה
כאילו לגלות שהשחקן של איניגו מונטויה הוא פרו פלסטיני זה כואב וגם הבמאי של הארי פוטר 3 ועוד לא מעט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:46 PM
|
||||
אני לא חושב שהייתי באמת צפרדע בשום שלב הוא פשוט טוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך זה באמת פשוט מרגיש כמו בגידה וזה מטומטם כי זה לא כאילו הם חטפו אותי ושמו אותי בעזה אבל זה עדיין חלק מהמלחמה וזה כואב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:48 PM
|
||||
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:49 PM
|
||||
איי וואנה טל יו אה סיקרט ג׳אסט היר מי אאוט איי אונלי הופ יו סטיל לאב מי וון יו פיינד אאוט --------------------
|||
|
|
||||
למה אנחנו אותו בן אדם --------------------
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא אבל מה שקורה עכשיו בפאנדום עם האיבנט של מיזוקי
בכל מקרה גילינו שהם amab וכל מו שמעיז עכשיו לעשות האדקאנון שהם קרוסדרסר במקום שהם טרנספם ישר קוראים להם טרנספובים ומגעילים. אני גם מסכים שהם כנראה טרנס אבל ברצינות ההוכחות שיש לנו שמובילות לזה שהם טרנס זה בדיוק אותם הוכחות שיכולות להוביל לקרוסדרסר כי אחנו רק יודעים שהם amab שלובשים שמלות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:50 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים כואב לי חוסר היכולת של הישראלים לבוא ולהסביר מה הולך פה כאילו אני חייב להודות שאם לא הייתי גר בארץ והייתי שומע מה הולך פה רק ממה שהטמבלים הפרו פלסטינים אומרים אז סביר מאוד שהייתי הולך גם להפגנות האלה וזה רק מראה את הכישלון הישראלי בהסברה אבל איניגו איניגו כואב לי על איניגו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:50 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
זייןןןןןןןןןןןןןןןןןן (זה ליטרלי השם שלו לפרוטוקול) "מה שמצחיק זיין, זה שאף פעם לא היית מטורף" אמר $#@ -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:52 PM
|
||||
איים יור פרווווגגגגגג קיס מי בטר אול נייט לווווווונג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:53 PM
|
||||
ממש כאילו אם ישראלי היה בא ואומר לי ״לא כל העולם טועה הם לא באמת מבינים מה קורה פה כל הסלבריטיז משקרים לך רק אני מבין מה באמת הולך פה הם אומרים שקרים זה לא נכון בכלל כלום כולם טועים חוץ ממני וגם כדור הארץ שטוח ואילון מאסק הוא ראש האילומינטי״ לא נראה לי הייתי מאמין --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:54 PM
|
||||
כן בדיוק הוא דמות מעולה כאילו כשקראתי את זה בפעם הראשונה לא ממש חשבתי עליו כדמות רק ראיתי אותו בתור הערפילאי של סטראף וכן היה את כל הקטע שהוא עשה לוין עם "אנחנו סכינים שלהם בוא נברח ונחיה ביחד" אבל לא ממש הסתכלתי עליו כדמות ועכשיו אני עושה ריריד והוא דמות ממש טובה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |