![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איימ גונה טל יו יור פריטי טיל איט מייקס יו סיק פלואטינג אאוט אוף דה סיטי וון דה טייד קאמס אין --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:55 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העובדה שדואלינגו משפפ טוגאצ'אקו עושה לי את היום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זר איס א קוראוס זט איים אנדר אייל טיץ יו האו טו סווים טו אמפיביליאן לאברססס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:56 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
לא להסתכל עליו כדמות זה... מעניין... הוא כתוב מצוין הוא גאון פסיכולוגי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איימ יור פרווווווואואוג קיס מי בטר אול נייט יה איימ יור פרווןוןןואוג קיס מי בטר אול נייט לונג --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:57 PM
|
||||
אתה יודע אני חושב שזה חלק מהבעיה הגישה של ישראל לא חחייבת להיות "תקשיבו כל העולם טועה אנחנו צודקים אנחנו יודעים יותר טוב מכולם" כי זה באמת לא אמין הסברה צריכה להיות יותר מזה זה צריך להיות הצגת עובדות בצורה שנותנת לאנשים הזדמנות לפתח דעה בעצמם על בסיס העובדות אבל שזה יהיה דעה ספציפית קצת כמו ביוליוס קיסר כזה וכן אני יודע שזה לא בהכרח עובד ככה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:58 PM
|
||||
לא תראה אני ידעתי שהוא קיים פשוט לא הקשדתי לו מדי מחשבה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 22:59 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה עוד חלק שמטריף אותי איך יש ככ הרבה מיסאינפורמציה וליטרלי שקרים על המלחמה ואף אחד לא עושה שום דבר בנושא לא משהו לא מדוייק סטרייט אפ שקרים פשוט --------------------
|||
|
|
||||
הבעיה היא שאין לך קהל מתאים זה עובדה שהם לא יכולים לפתח דעה משל עצמם -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן נכון הבעיה היא שפרו-פלסטיניות הפך לטרנד באירופה מה שכן מאז המלחמה אני לא מוכן להביע דעות לגבי דברים שאני לא למדתי ב100 אחוז כי אני מפחד לצאת כמו הפרו פלסטינים אפילו לגבי מלחמת רוסיה-אוקראינה אני לא אומר כלום יותר רגע wait a second התבלבלתי בשם ברשימה איניגו מונטויה הוא בסדר חחח היו להם שמות דומים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:00 PM
|
||||
כן זה מעניין אותי איך אפשר בכלל מה הקצב עמ לשעה שלך? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:00 PM
|
||||
*רעש כזה של צפרדעים* אייי פיל וורונגגגגגגגג מיי הדס גון פאני פרינסס באט אייים יור פרווווווואאוווווווגגגגג קיס מי בטר אול נייט לונג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:03 PM
|
||||
ממש זה עוד קטע שאמריקאים מרגישים משום מה שהם מומחים טובו הוציא לפני כמה זמן התנצלות על כל הדברים הלא בסדר שהוא עשה אי פעם (אקא לא להצביע בבחירות כשהוא היה מתחת לגיל 18 וכזה אבל אוקיי) והוא אמר שהוא מאוד בור בכל מיני נושאים ולכן מעכשיו הוא לא הולך לדבר על שום דבר אף פעם כי הוא יודע שהוא לא מבין בזה ולא רוצה להשפיע לרעה על אנשים אז תסבירו לי למה המאדרפאקר הזה חודשיים אחר כך עושה התרמות לפלסטין פתאום כן מותר לו לדבר הצהצהתכצגלבלגגלגלכלכלכצכצ (הוא בריטי אגב הוא לא אמריקאי אבל עדיין) --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:03 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באקוגו ניסה ברצינות לרצוח את מידוריה והיה כזה: "זה לא יפגע בו אם הוא יתחמק!" ועכשיו בגלל שbkdk נהיה טרנדי אנשים מנסים להצדיק את זה באמירה שמידוריה אכן התחמק אז הכל בסדר ובאקוגו לא התנהג מטורף לגמרי
אני לא יכול אפילו להתחיל להסביר כמה זה לא בסדר אנשים שכחו שהם בני נוער ושזה היה אימון בית ספרי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |