![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני... לא יודעת כאילו אף פעם לא ספרתי את זה😭? תמיד אמרו לי שאני קורא מהר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
בור ועם הארץ -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה שואל שאלה ואז עונה לעצמך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:05 PM
|
||||
אז זה אולי למה אני קורא כככככככ איטי סו בהצלחה אגב -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:05 PM
|
||||
כי מבחינתו זה לא להשפיע אין כאן על מה להשפיע ואין כאן מה לא להבין זה ברור לגמרי בעיני כולם שם מי הצד הצודק ואין שום שאלה בנושא הזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:06 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מסכים מספיק שתגיד ישראל צודקת ישראל צודקת הפרו פלסטינים טועים וישראל מגינה על עצמה וזה יעשה את העבודה כי הבעיה היא לא שאין להם את העובדות הנכונות הבעיה היא שהם שמעו רק דעה מכיוון אחד ואם הם ייראו שיש צד שני ושהוא דומיננטי יותר אז הם ילכו אחריו זה כמו שההפגנות נגד ההפיכה המשטרית הורידו משמעותית את הממשלה בסקרים למרות שכל מה שהם (ההפגנות) עשו זה רק להגיד שמה שקורה זה לא בסדר. אם הם לא היו עושים את זה אז כל מי שהצביע לגוש נתניהו היה נחשף רק לדעה שההפיכה היא טובה ולעולם לא לצד השני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:08 PM
|
||||
אני לא ממש חושבת שזאת דוגמא טובה אבל כן אני מבין מה אתה אומר אבל גם עכשיו כשיש פעמים בודדות שישראל ומרת "היי אני קיימת ואני צודקת" לאף אחד לא אכפת כל מי שתומך בישראל הוא כל-כך קנסלד כי הוא בטוח טועה ומטומטם וחשוך וגזעני ואיידונו מה עוד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יפן? אף פעם לא שמעתי על המקום הזה."
"בטח ששמעת. זו המדינה שאולמייט הגיע ממנה." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אם איך שזה מתפשט ככ מהר באינטרנט בטח חלק מהאנשים כאן ראו כבר את מיזוקי5 ואפילו לא יודעים מה זה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:09 PM
|
||||
לקח לי זמן להבין את הבעיה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:09 PM
|
||
זוכרים כשהיה מיוזיקלי
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:13 PM
|
||||
טוב אני יכול לתת כדוגמה את זה שגם אני, כשאני שומע את כל האמירות הפרו פלסטיניות זה גורם לי לעצור לחשוב גם על האזרחים בעזה, שכנראה לא הייתי חושב עליהם בכלל אם לא היו הפגנות פרו פלסטיניות. זה יהיה אותו דבר גם אם נזכיר להם כל הזמן שישראל היא הצד הצודק, כי מה שהם חושבים כרגע זה שאף אחד לא מסוגל לתמוך בישראל כי הם השטן ואין כאן בכלל שני צדדים. כאילו מה שאני אומר זה שזה יגרום להם להסתכל על זה שוב הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב Oct 13 2024, 23:15 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:16 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה כבר לצפות בסרט החדש של mha
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:17 PM
|
||
טוב הייתי יותר מדיי זמן מול מסך היום ביי חבר'ה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 23:18 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשר לפרו ישראלי פרו פלסטיני, אני חייב להגיד שהורדתי אפליקציית חדשות אמריקאית שהרעיון שלה היא שהיא מציגה חדשות משני הצדדים של המפה הפוליטית כדי שאנשים לא יראו רק את מה שהם אוהבים לראות (Ground News למי שמעוניין, האמת שאני ממליץ)
ואני לגמרי מבין אנשים מחול שתומכים בפלסטין, כל הדיווחים - מכל הרשתות הגדולות והמוכרות - הם כל הזמן שישראל הפציצה והרגה 500 אזרחים פה, הפציצה והרסה שכונת מגורים שם וכו' וכו' עכשיו אני לא פרו פלסטיני, אבל אני מבין אנשים מבחוץ שקוראים רק את זה ואין להם איך לראות בכלל את הצד השני ומגיעים למסקנה (הגיונית מאוד בהתחשב במידע שיש להם) שישראל היא big evil dude -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |