![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 03:23 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא תודה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 04:18 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני עוד ערה
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 05:00 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השעון המעורר שלי צלצל הרגע
חחחחחחחחחחח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 05:39 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Oh, don’t mind me everyone! Just washing my eggs! You know how it is”
חחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אותו כשראנבו הלך לחצי דקה וטובו הספיק לפצוע את עצמו קשות ליפול לרצפה ולהישאר שם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 05:47 AM
|
||
כשאני אהיה גדול אני אצטרך לשלם להורים שלי לבוא ולנקות לי את הלכלוכים מהכיור כי אני לא מסוגל לגעת בחרא הזה ייחנכדעלנככאגעננאגהעג זה עושה לי לא נעים בכל הגוף ממניחינכגכבגדר גם אחרי שאני שוטף ידיים אני מרגיש את זה וזה מגרד לי ביד ולא משנה כמה אני שוטף ידיים זה מרגיש מגעיל ומלוכלך ואני לא יכול לשכוח מזה כל היום
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 06:03 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל פעם שאני רואה סרטון שכולל דמות מסוימת אני רואה שמישהי אחת שאני עוקב אחריה כבר עשתה לזה ריפוסט
בכל פעם. זה הזוי איך שהיא מספיקה העמוד הרשמי של דואלינגו פרסם סרטון עם רפרנס לmha!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 07:36 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 08:12 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ידענו מה זה גייז אז -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 08:35 AM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/adP1UcsN8IY
פאק זה הדבר הכי מדוייק שראיתי בחיים שלי פאן פאקט יש לי חגורה ירוקה בטאקוואנדו ונשבע שבדיוק אתמול נזכרתי שכדי לעבור חגורה היית צריך דבר ראשון לחכות כאילו חצי שנה בין חגורה לחגורה זה לא כמו בג׳ודו שכונה הייתה באה משגיחה מיוחדת ואז יש איזה בעיטות והגנות וכזה שאתה צריך ללמוד בעל פה איך עושים כמו ריקוד אבל של בעיטות והיא בוחנת כל תלמיד בנפרד ובודקת שהוא עושה את זה בדיוק לפי הסדר כי אם אתה לא זוכר לעשות אפצ׳אגי ואז הגנה כפולה כנראה שאתה לא יודע בכלל ואם אתה מצליח אתה עובר חגורה זהו רק רציתי לשתף🙏 --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 09:06 AM
|
||
אוף נו לפני כמה חודשים מחקתי את המשתמש בסטיפס עכשיו יש לי חשק לפתוח חדש אבל אני יודעת שלא כדי לי אוףףף
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 09:26 AM
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי ידע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 09:38 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שזאת דעה לא רווחת, אבל זה ככ יותר כיף לראות סרט ואחר כך לקרוא את הספר שלו מאשר ההפך
כן, אתה לא יכול לדמיין כלום כי המראה של הדמויות חקוק לך בראש, אבל כשקוראים ספר ואז רואים סרט, אתה מתמקד כל הסרט בדברים שאין ושהיו בספר כשרואים סרט ואז קוראים ספר, נדהמים מכמה טוב יותר הספר -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 09:45 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 10:08 AM
|
||
ממתי אתה מתכנת?!
מזלט -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 11:25 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט לקחתי חמאת בוטנים וממרח שוקולד ושוקו וקצת חלב ושמתי בנינג'ה כי אני בא בגישה של בוא נשים כל מיני דברים בטח יצא מגעיל
זה הדבר הכי טעים ששתיתי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |