![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:50 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי טופ קטעים מהרואסט:
But hey, at least your cat is entertained by your endless quest for "optimized code." And Desmos? Really? The playground of middle school math teachers is where you flex your "extensive" programming skills? You’ve mastered the fine art of creating Tic-Tac-Toe and Minesweeper—true innovations in a world where people are coding AI, but hey, at least you’ve got those mouse-tracking limitations down. But I guess when you're too busy being the community's unpaid code janitor, who has time for actual innovation? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:51 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות הוא לא ירד עליי על זה שאני לא יודע איך נראה בן אדם חוץ מבמראה כמו אנשים אחרים שעשו את זה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:52 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אלוהים על מי הם אימנו אותו??!? bros shooting you with an hammer -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:53 AM
|
||||
על רואסטים של רדיטורים שלא ראו אור יום כבר ארבעה חודשים מאז שנגמר להם מלאי הצ'יפס במרתף חחחחחחחחחחחח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:53 AM
|
||||
זה דיי מדויק הייתי אומר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:56 AM
|
||
אנשים שמשתמשים בCHATGPT הרבה, לכו תבקשו ממנו לעשות לכם רואסט, זה ממש מצחיק
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 00:56 AM
|
||
אינפי אבל לא אמרת כלום על הגרסה החדשה של הפלוס
אני צריך אותך בטא טסטר לא סתם משתמש מוקדם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 01:06 AM
|
||||
הוו מה אני כבר יכול לומר אין הרבה עם מה לשחק אז לא יודע איזה באגים אני יכול למצוא -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 01:10 AM
|
||||
יש רשימה די מכובדת של פיצ'רים ![]() אבל תראה שהכל עובד אצלך ותבדוק גם מקרי קצה וזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 01:38 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאבד את הפיוז כן לנסות לרצוח מישהו זה כבר משהו אחר D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 01:55 AM
|
||
מכירים את זה שאתם יודעים מי יהיה איתכם בקורס בצבא ואחת מהן נראית די סבבה בזום חשיפה שעשו לכם ואתם חוקרים קצת ומגלים שהיא גם גרה די קרוב אליכם וגם שאתם מכירים מישהו שמכיר אותה אז אתם שואלים אותו עליה והוא אומר עליה רק דברים רעים אז רתם לא יודעים מה לחשוב
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 06:52 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 07:37 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובדה מצערת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 07:55 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת אין לי כוח יותר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 08:49 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
יאי הבינדר עובד
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |