![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 16:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את שדה את את שדה את --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 16:11 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז זוכרים את ההיא מהחוות סוסים
אז עכשיו כן אכפת לי מספיק כדי לכתוב עליה המדריך שלי באמצע השיעור היום ביקש שהיא תחליף אותו עכשיו סוף שיעור שעבר שאלתי אותו אם היא פנויה אז הוא הבין את הקטע אבל אני לא יודע אם הוא ביקש שהיא תחליף אותו בשביל זה כי הוא החליף אותה על הסוס שהיא רכבה עליו אחרי שהיא ממש התקשתה לעשות משהו אז הוא ניסה את זה גם הרבה אחרי שנגמר לי השיעור בכל מקרה היא נראית ממש חמודה וממש יפה הולי שיט אבל עכשיו זה בעיה כי א. אני לא יודע אם היא הייתה חמודה סתם כי הייתי תלמיד שלה לרגע ב. אני עכשיו יותר תלמיד שלה אז זה מרגיש מוזר ג.תכננתי לבקש את המספר שלה היום כי היה אמור להיות השיעור האחרון היום אבל אמא שילמה על עוד שני שיעורים אני בבעיה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 16:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי היום חיקוי לאולסטר ב80 שקל והוא היה נראה ממש סבבה אז קניתי את זה
ותעזבו את זה שאין לי מקום במגירת נעליים יותר אבל אני חושב שבאמת אין עוד נעליים שאני רוצה כאילו יש לי את כל הנעליים שאני רוצה יש לי נעליים לכל סיטואציה (יש לי תשעה זוגות ושמונה אם לא סופרים את הכפכפים ששמתי פעם אחת ואחותי גנבה לי והם שלה עכשיו) זה נשמע הרבה אבל זה באמת לא הרבה אני חושב שפשוט בחרתי אותם ממש טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 16:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא הרבה בכלל יש לי משהו כזה ואין לי את כל מה שאני צריך תמונה? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:00 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו רק לי יש דחף כזה להגיב בכל אשכול שהתגובה האחרונה בו היא לא שלי?
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:08 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:10 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הלוואי שזה היו הבעיות שלי מה אני אגיד לך לול -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:11 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד בעיות אבל כאלה הכי מציקות לי ויש יותר מדי כאלה בו זמנית זה לא סביר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק עוד יום אחד לשבוע
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אביב גפן לא היה הבן של יהונתן גפן הוא לא היה נהיה זמר אני מצטער אין לו קול לזה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:21 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני לא יודע אם אני רוצה את הבעיות האלה או לא -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:21 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככ נכון גם האחיות פיק -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:25 PM
|
||||
שמע כשהייתי תפוס נורא התגעגעתי לבעיות האלה עכשיו הפוך חרא על המוח האנושי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כיף לי החוג הזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 17:32 PM
|
||||
"אמא בואי קחי אותי המדריך מפחיד אותי" "חמוד שלי המדריך זה המפקד שלך" -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |