![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:34 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלגגגגגגג -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך מכל הצדדים הסטרימרים בפלטפורמה הזאת הם כאילו מלכתחילה אנשים שאפשר לקנות את העקרונות שלהם בכסף אז אין למה הרבה לצפות כבר מההתחלה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגפיים? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הלוואי שכסף היה החלק הכי גרוע זה באמת הרבה יותר שפל מזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
האוזניים שלי מדממות מלשמוע אותם ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:36 PM
|
||||
הם מעוליםםםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:37 PM
|
||||
הם קרינג' הם שילוב של אימג'ן דרגונז ושירי דיסני וקרינג' שזה שלושה דברים שאני לא אוהב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני יודע זה כאילו רק האנשים שמגיעים לשם לפני שהם עושים משהו לפני הכל משם זה רק נהיה יותר גרוע מי היה מנחש שליצור פלטפורמה בלי חוקים שגם החוק בה הוא בגדר המלצה משום מה זה לא רעיון טוב איזה פלטפורמה דוחה באמת --------------------
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי האלה שהיו לי שנה שעברה קטנות עליי בטוח והם גם ממש לקראת סוף החורף נהרסו כל הנעליים שלי נהרסות אני לא יודע למה וזה לא שהם נהרסות בגללי תמיד קורה משהו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת אתה לא אוהב שירי דיסני -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה כזה קרינג' בהם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
עושים שם דברים לא חוקיים בעליל ומטרידים זה פלטפורמה לcreeps -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:40 PM
|
||||
אתה צריך ללכת לקנות. אני רוצה יום אחד נעליים כאלה https://www.pinterest.com/pin/1021050546759671442/ לא ברור לי לאיפה נועלים אותם ומתי אבל אני רוצה https://www.pinterest.com/pin/1021050546758928360/ https://www.pinterest.com/pin/1021050546759106969/ https://www.pinterest.com/pin/1021050546759671436/ --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:41 PM
|
||
את יודעת מה אוניסף אני אשנה את הגישה שלי
כי אני לא רוצה שתרגישי שאין לך הצדקה לשמוע אותם ואם את אוהבת אותם זה לגיטימי הם פשוט ממש לא בשבילי יותר מדי מלודרמטי והמוזיקה מאוד צורמת לי אבל אם את אוהבת אותם אז סבבה אני שמעתי רק את האלבום maybe man ואת השיר bang ולא אהבתי בלשון המעטה אבל לא בא לי סתם להרוס לך אז תהני (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |