![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:48 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מלך אתה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:48 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אייפון שעייסה תמיד אפל אשמים לא אתה המלך אני אמרתי ראשון הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 14 2024, 18:49 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכף אהיה בחדר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:51 PM
|
||||
זה משהו שפשוט קיים לדבר על זה לא יחמיר את זה ואנשים משתפים דברים בנושאים האלה גם כדרך להתמודד ולעבור דברים קשים מנטליים שקשורים בזה יכול להיות מישהו שמחצין כאילו הוא חי את החיים ובמציאות הוא רוצה למות אבל גם זה משהו שיש לו ערך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ לא מספיק חשוב כדי להבין איך משתמשים בפינטרסט וואי לפני כמה זמן בטעות שלחתי בפינטרסט תמונה של טומיאיניט לילדה שהייתי חברה שלה לפני איזה ארבע שנים (נכון?) בפאקינג אתר כנפיים כאילו ולא דיברתי איתה בכלל כל הארבע שנים האלה אומייגאד רציתי למות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:53 PM
|
||||
הו גוד זה באמת למות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת לפחות זה היה תמונה של טומיאינט ולא אדיט של פיץ העכבר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:55 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אין לי שום בעיה עם שירים על זה פשוט פחות נעים לי לשמוע אותם (אני עדיין שומעת אותם, כן? הם שירים מעולים, פשוט פחות נעים לי לשמוע שיר עם "פאקינג" כל פסקה שניה) אז זמרים שעושים שירים על דברים פחות כאלה אני אוטומטית יותר מעריכה אותם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:56 PM
|
||||
סבבה זה משהו שכנראה יעבור לך חחח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא תעזוב אותי בחיים לגבי זה הא לא תקשיב אבל זאת גם ככה הייתה תמונה מוזרה חיפשתי תמונה אחת מאוד ספציפית שלו ולא מצאתי ונכנסתי לתמונה הזאת וזה ממש לא היה מה שחיפשתי אז ניסיתי לצאת ממנה מהר ואז איכשהו לחצתי ושלחתי לה את זה https://i.postimg.cc/d0T5r0rR/IMG-9823.jpg לא היה מצחיק בכלל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 18:59 PM
|
||||
אהבתי שזה לא היה סתם סליחההההה זה היה סליחההההה נה נה נה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:00 PM
|
||||
אני מת זה היה יכול להיות טובו עושה יוגה עם עיזים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:00 PM
|
||||
למה שתעריכי אותם פחות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:02 PM
|
||||
מי שומע שירים עם פאקינג כל שניה שהם לא ראפ -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:03 PM
|
||||
באמת שמגזימים עם האמירה הזאת בראפ לא אומרים פאקינג כל שנייה כל מילה היא פאקינג בראפ אחרת מה הקטע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |