![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:03 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי קללות זה משחית את הנפש וכל השיט הזה ואם הרמקול באוזניות קצת יותר גבוה יכול ליהיות שישמעו וכי אמ, פשוט לא נראה לי שצריך לדחוף מסרים מבחילים במנגינה קפיצית ונחמדה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:04 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסרים מבחילים???? XD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:04 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
ה :) פשוט לא כן מדויק איתחיר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:05 PM
|
||||
שמעת כלואוסר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
של? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה שאת לא רוצה שאנשים אחרים ישמעו שאת שומעת קללות זה שלך למה שתעריכי פחות אנשים שמוציאים שירים עם קללות בכל שייר יש מסר וזה בדרך כלל מגיע עם מנגינה נחמדה יותר מהמסר ככה זה (אגב למה מסר מבחיל) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיב אני ליטרלי צעקתי תוך כדי ששלחתי את זה ניסיתי לחפש תמונה כדי להראות למישהו וברגע שקלטתי ששלחתי את זה אני לא צוחק אני רצתי וצעקתי לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
חחחחחח נשמע קצת אוברקיל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יחחחחחחחחחחחחחןןןןןןןחחחחחחחחחחחח קלוזר זה שיר עם מסרים מבחילים??😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:07 PM
|
||||
כי לי זה עושה לחץ, והם גרמו לזה מבחינת המוח שלי, אז אני אעריך אותם פחות אוטומטית. זה לא הבעיה בהם הבעיה בי זה היה רק לשם ההדגשה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
רגע הזה של צ'יינסמוקרז? אוי אני שונא אותך כל כךךךך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני ככ נלחצתי אתה לא מבין --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:08 PM
|
||
If I was an NBA player I'd be Dillon Brooks but worse
אני רוצה החזר על השיר ראפ הזה הוא לא אמר פאקינג כל שנייה ))))))): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:09 PM
|
||||
אין לי כל כך מה להגיד על זה אז אני אגיב תגובה ללא משמעות כדי שתדע שקראתי את זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:09 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
זה בגלל השם היסאקאי הזה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |