![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:44 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד לתת לך להמשיך עם זה איזה שעה ככה ואז לאמץ לעצמי את הסיפורים האלה כרעיונות לאייס ברייקרז כשאני צריך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנחנו לא מאבדים הכל כל פעם שאנחנו נכנסים לאפליקציה של הפנס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עכשיו אתה סתם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת הם כנראה לא כאלה טובים אבל כי זה רק אני מדאבל פה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:46 PM
|
||||
היי הוא התחיל --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:47 PM
|
||||
שמע פעם אחת אחותי ראתה אותי בלי נעליים והיא שאלה אותי אם אני עני ואמרתי לה שלא להרבה זמן למה אני מתכנן לסדר שסבא נחום "יחליק" במקלחת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:48 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:48 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כאילו אתה ירדת על דורות אנדרואיד ישנים... היום ממש קל לפתוח פנס... יש דרך יותר פשוטה לפתור את זה??? https://postimg.cc/47K00khr הודעה זו נערכה ע"י UnLimit ב Oct 14 2024, 19:49 PM -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:50 PM
|
||||
--------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:51 PM
|
||||
פליי היי סבא נחום🙏❤️ --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וואו זה נראה מגניב ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:53 PM
|
||||
למה קראתי את זה play hey -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:54 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:54 PM
|
||||
כי בסוף במקום זה הזמנת אותו לערב משחקי קופסא🥰🥰🥰 --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 19:55 PM
|
||||
תהבהב עם הmeir symbol בשמיים הוא יבוא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |