![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 15:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון גם קורן אני חשבתי עליו אבל שכחתי איך קוראים לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 15:49 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קורן לא היה דתי? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 15:51 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נראה לי שאני אתחיל להכין את הקוספליי כבר עוד מעט
אפילו שפורים עוד כאילו יותר מחמישה חודשים אני חושב -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:03 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:04 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב טוב
השאלה אם זרזר יבוא לאייקון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:16 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי עכשיו מישהו שאומר שאנשים חייבים לעשות האדקאנון של אוטיזם והפרעות קשב וריכוז וכאלו בגלל שיש לו סרטן והוא היה מרגיש מאוד רע אם מישהו היה הולך לדמות חולה ואומר: הא יש להם סרטן.
וואו חבר תודה רבה שאתה חושב שזאת מחלה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל שאני רוצה
זה הביתה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:23 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואחר כך הם גם היו כזה: וואו אתם כל כך מטורפים איך אתם יכולים להסתכל על דמות נירוטיפיקלית ולחשוב: וואו הם ככ אוטיסטים. אה מי אמר שהם נירוטיפיקלים? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:30 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא טען שהוא לא דתי כאילו, אני אף פעם לא שמעתי את זה, אבל הייתה תקופה שבכל פעם שמישהו היה מזכיר את חוק הדתיים/בנות/להטבקים/פלג, כולם היו מסתערים עליו ואומרים "לאאא אבל יש את קורןןן" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:32 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אוקיי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:34 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגיד פלג זה הנו"ד הראשון שפתחת אי פעם?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:38 PM
|
||||
נע פתחתי כמה בקדנציה הקודמת שלי אבל בקדנציה הזאת זה הראשון ובטח גם אחרון -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:39 PM
|
||
פתחתי 10 נו"דים לפני הנוד הזה
אז זה הנוד ה11 שלי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 17:45 PM
|
||||
מכובד ביותר כן אני גם פתחתי רק נו"ד אחד בקדנציה הנוכחית למה אנחנו משתמשים במילים כמו קדנציה אנחנו נשמעים כמו עמית סגל ככה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |