![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 21:23 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאתה בא למישהו בטוב כי אתה חושב שאתה יודע למה יש ביניכם מתח רע ואתם אומרים לו שזה לא מפריע לכם והוא אומר "זה לא קשור" אז אתם אומרים "אממ אז... אפשר לשאול למה זה כן קשור?" והם אומרים שלא ואתם מופתעים אז אלם שואלים לוודא "אי אפשר לשאול למה זה כן קשור...?" והם אומרים שאי אפשר לשאול
ברה אני באתי בטוב למה אתה ככה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קניתי איזה 10 בגדים עם אמא שלי ועכשיו נהרסו לי כל התוכניות מה ללבוש לכנס
בהתחלה רציתי חולצת גלופה וחצאית שחורה צמודה ועכשיו יש לי ג'ינס ארוך המלצות משהי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 21:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בהחלט אפשר לומר עכשיו שמדברים עליה יותר משמדברים על טום אני אפילו לא מבין מה קורה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 21:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי הוא אמר שהבעיה של טוויץ׳ היא שבאים אליה רק מפלטפורמות אחרות כלומר אם אתה מכיר מישהו בפלטפורמה אחרת כמו יוטיוב וטיקטוק ואתה רוצה לצפות בו בטוויץ׳ אתה מגיע לצפות בו אבל הסיכוי שתבוא ותצפה במישהו חדש הוא אפסי אתה בא לטוויץ׳ מלכתחילה רק כשהמישהו הזה שהכרת בפלטפורמה אחרת לייב והזמן היחיד שתצפה במישהו אחר הוא רק אם אותו בנאדם יתקשר עם מישהו אחר ויעשה איתו משהו ביחד הוא צודק מדי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:01 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיל משהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:02 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניתאי צריך לקבל תגובת השנה על זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:02 PM
|
||||
ממש אבל --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:06 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על הסבלונות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:33 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אפשר להצביע כדי להכניס מישהו לקבוצת אסירי אזקבאן? סתם שואל בשביל חבר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 22:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אייקון
ולו רק כדי לראות את איתמר -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 23:20 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי עשיתי משהו לא בסדר אבל זה בעיה כשאתה לא אומר מה זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 23:32 PM
|
||||
יש לי מספיק גישות כדי לעשות דאבלים שזה די מגניב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:33 AM
|
||
טובו: הלכת לראות את בריג׳יט מנדלר לייב?
קוי: לא היא לא מייצרת מוזיקה יותר היא עסוקה מדי בלהיות גאונה טובו: מה היא עושה? קוי: אדק ממציאה מסע בזמן או משהו אני מת --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:36 AM
|
||
טובו: ….כן, אז טום וג׳ק תובעים אותנו כי העתקנו את השם של הפודקאסט שלהם
קוי: אה, כן טובו: רגע שמעת את הפודקאסט שלהם? קוי: ….בטח! כשהם אומרים.. ״היי, אני טום״ ו״שלום, אני ג׳ק״ ו״אז עשיתי ניתוח בביצים״ בתור אחד שכן שומע את הפודקאסט אני יכול לאשר שזה אכן מה שהם מדברים עליו --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |