![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:43 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובי: אז נתראה בפרק הבא, sue me I’m dancing. וכן, זה היה רעיון לגמרי גנוב מצ׳אט קוי: מה? ממתי אתה גונב כותרות? טובו: רגע במה אתה מאשים אותי פה קוי: אתה גנבת שם של פודקאסט מהפודקאסטר האהוב עליי Mr balls surgery --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:46 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק סו casually עושה טריפלים ובטח גם קואדרואים אם לא הייתי מגיב
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:47 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לך אני אפתח משתמש כפול רק כדי לשבור את הדאבלים שלי קוי כזה וויב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:47 AM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
דיי תעשה אותי מתכנת רק בשביל הדאבלים
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:48 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינפי אינפי הוצאתי גרסה לכרום סוף סוף
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כאילו אתה פה מספיק כדי שיצא לך לרצות לשלוח שתי הודעות ברצף --------------------
|||
|
|
||
בא לך לבדוק אותה?
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:49 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
כן רק לא היום סו יש ככ הרבה פעמים שאני צריך לערוך את ההודעה שלי ובסוף לא רואים דאבלים ככ יעזרו לי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 00:52 AM
|
||
נו טוב
הגרסה הנוכחית של כרום בdevelop בגיטהאב אמורה לעבוד מישהו רוצה לבדוק את הגרסה החדשה של הפ+ לפני שאני משחרר אותה???? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:14 AM
|
||
קוי: ולמה הם חושבים שאני אוהב את השיר הזה?
ג׳ונאיי: כל מה שהם כותבים פה זה שזה שיר גיי טובו: רגע, אתה…? אף פעם לא הבנתי שאתה… כזה? ג׳ונאיי: *שם סאונד אפקט של רעם* קוי: אוי לא זה אלוהים הוא תפס אותי --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:19 AM
|
||
סו אולי תבדוק את הגרסה החדשה של הפלוס
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:19 AM
|
||||
אני משתמש בספארי🙏 --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:22 AM
|
||||
איכס מה למה מה זה ספארי בעצם פשוט הדפדפן של אייפון לא? או שמשתמשים בזה גם במחשב? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:26 AM
|
||||
אהא זה פשוט הברירת מחדל ״תבואו ללייב שואו שלי! אנחנו נקרא שם לקוי a gay little pervert״ לא יודע אם זה הפרסום הכי גרוע או הכי טוב ששמעתי --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:40 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא סורי הפורטל הוא לא דמוקרטיה. רק כשזה מגיע לנשף או ראשי בתים, וגם אז אנחנו קובעים בשבילכם את המועמדים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |