![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:41 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולכן, רעיל משהו. כולנו בני אדם וכולנו עושים דברים לא בסדר לפעמים, אבל פאסיב אגרסיב זה כבר עניין אחר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:42 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם במקבוקים. הוא כל כך נוח שם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 01:43 AM
|
||
והנה עשיתי קואדראפל, ואני לא סו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:03 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש באתי לעדכן שהם שמו את s&m ובדיוק היום נזכרתי בו ושמעתי אותו אז מגניב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:05 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק איט שכחתי שאוקטובר אז אי אפשר להסתובב בao3 בלי מסננים בגלל הדבר המטומטם הזה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:07 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה קורה באוקטובר אנחנו מקבלים את מולי מלינקס לפרק הבא?? בבקשה שכן אפילו רק כי זה מצחיק אם היא תהיה בפודקאסט המתחרה לפני הפודקאסט של הבן זוג שלה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:09 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אז יש ביקוש להפלוס גם לספארי?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:10 AM
|
||||
כןכןכןכןכןכןככ --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:31 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קינקטובר... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:35 AM
|
||||
אני מתטער --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:37 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מישהו שמשתמש בספארי חוץ מסו?
אני אסתכל כמה עבודה זה אבל אני לא מבטיח כלום -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:41 AM
|
||
סו אתה תוכל להיות הבטא טסטר שלי לגרסה לספארי אם תהיה? אתה תצטרך לבדוק ממש ממש טוב כי אני לא אוכל לבדוק (אין לי ספארי)
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:44 AM
|
||
הידעתם? להריץ תוכנות של אפל על מכשירים שאינם של אפל זה מנוגד לחוקי שימוש שלהם ככה שטכנית אני לא יכול לבדוק את התוסף על ספארי בלי לעבור על החוק לול
|
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:45 AM
|
||||
מה זה אומר מה אני אצטרך לעשות --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2024, 02:59 AM
|
||||
אני אתן לך הוראות איך להוריד את התוסף בלי שאני אפרסם אותו, כלומר תצטרך להוריד את הקבצים שלו ואז לעקוב אחרי ההוראות כדי להפעיל אותו ואז תצטרך לבדוק שכל הפיצ'רים עובדים ולנסות לבדוק כמה שיותר דרכים לגרום להם לא לעבוד ובסוף לדווח לי על הכל (מה לא עובד ואיך לא עובד) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |